Fatoserin anonimm1907 ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım hiç bir sıkıntı olmadı çok bastırmadan yapılabilir bence malum hamilelik zamanında göbekde kıl çok oluyor
Zeyneppp7 anonimm1907 bana doktorum alma çoğalır demişti bende almadım , doğumdan sonra dokulduler zaten. Şimdi yine hamileyim almiyrm sen bilirsin yinede
Mona- anonimm1907 Bence hiç almayın çünkü doğumdan sonra dökülüyor. Hormonlardan kaynaklı sonrasında uğraşırsınız ağda yaparsanız
bernayerli Kurabiyeannesi tüy dökücü hicbir doktor önermez cok sakıncalı, ben doktoruma sordum en güvenli jilet veya ag da dedi
anonimm1907 Fatoserin evet çok fazla çıktı kendimden utanmaya başladım bu kim falan diyorum😔 aklıma ağda geldi ama kimisi riskli diyor bilemedim
Mona- anonimm1907 benim de öyle sadece göbek olsaydı keşke ama 😔 lazere gitmiştim hiç yoktu şimdi sil baştan heryerde çıktı
Mona- anonimm1907 Yalan ya hele ki buz lazerse tamamen yalan benim bikini bölgem eski haline döndü koltuk altı da öyle bacaklar da çıktı yani anlayacağın doğum sonrası lazer yolları görünüyor 😔 Alex lazer yapanlarda çıkmamış bu defa onu deneyecem