16 sı gece yavaş yavaş ağrılarım vurmaya başladı. Son 1 haftadır defalarca hastaneye gittim 80 85 sancım olduğu halde düzenli değil diye geri gönderildim . Doğum için arefe günü verildi . Doğumhane biz bu günü yazmayız sen arefe acilden gir dedi . Ağrılarım var serklajım var dediğim halde doktor asla gün vermedi . En son 16 sında ağrım olduğu halde nasılsa bakmayacaklar diye tüm gün ağrı çektim . Gece 2 kez duşa girdim artık ayakta dik yürüyemiyordum . Eşim uyandı . Çocuğumuzu da alıp en yakın acile gittik . İlçede olduğumuz için hastanede dopler dışında hiçbir şey yok . Bebeğin kalp atışını alamadıklarını söylediler acil ambulansla şehir hastanesine sevk verildi artık 2 3 Dk bi inanılmaz ağrım oluyordu . Gidene kadar ne serum ne iğne verilmedi . Allah’ıma yalvardım kurtar artık diye . Hastaneye vardığımızda bana 5 cm açıklık olduğu bebeğin serklajı parçaladığı söylendi . Hala çatıya bakıp duruyorlardı normal olmayacağı halde . Üstüne nst ultrasona alındım artık yürüyecek halim bile kalmamıştı . Sezaryene girdim 3 kez spinal iğnesini batırdılar o apayrı bi ağrıydı . Sonunda iğne girdi ilaç verdikten sonra çok şükür dedim artık ağrı dinmişti . 15 dk sonra kızımın sesini duydum sonra bayılmışım ağrıdan . Gözümü açtığımda 45 Dk geçmişti hala dikiş atılıyordu . Meğerse idrar kesem aşırı yukarı çıkmış ve parçalanmak üzeriymiş . Bi daha hamile kalmamam gerektiği söylendi . Odaya çıktım . Yanımda eşim ve çocuğum kaldı çünkü kimsemiz yoktu. Aynı gün ayağa kalktım 24 saat sonra da imzayla evime çıktım. Şimdi çok şükür idare ediyorum. Ama bu doğum ömrün boyunca bana travma olarak kalacak .