Sonsuzzz Nasıl gidiyor benimle aynı haftada olan anneler var mı? Mide bulantılarım azaldı kendimi iyi hissediyorum 🙂
Blueberry0 Sonsuzzz 11+2 haftadayım bende☺️bulantılar devam ediyor ama öyle aşırı değil rahatladım bu ara😊
Sabina13 Sonsuzzz 10+3benimde galiba azaliyor bulantilarim ama hala yiyemiyorum…ama cok sukur eskisi kadar olmasa da enerjim kendime geldi…agzimdaki kotu tat gidoyor yavas yavas..insallah artik guzel devam eder….bu 2 ay cok zordu
Ulvana Sonsuzzz 29 dan Selamlar sağ salim inşallah hepimiz 🤲🏻 bu güne kadar çok şükür bundan sonra 10 hafta kalsın karnımda sonra gelsin.her hafta bi şey oluyor bi korku sarıyor beni anlatamam
Sonsuzzz Blueberry0 benim de öyle artık daha rahatım çok sallanır hareket edersem uzun araba yolculuğunda bulanıyor 😊
visnelibrownie Blueberry0 aynı hafta aynı günlüğüz hadi hayırlısı cinsiyet için çok sabırsızlanıyorum 😊🫣🥹
Sonsuzzz Sabina13 inşallah böyle devam eder ☺️ akşamları yemek yedikten sonra karnım çok şişiyor gaz mı anlamıyorum çok baskı yapıyor ne olduğunu şaşıyorum bazen
Sonsuzzz naneliseker_ ne kadar güzel hafif geçiriyorsanız. Sabah bulantılarım çok oluyordu benim ve içtiğim ilaçların özellikle b12 hapı kokusu 😣 berbat ama şimdi git gide azalıyor hassasiyetim 🙏🏼
Sabina13 Sonsuzzz gazdir bende de oluyir…uyudugum zaman hatta 7_8aylik gibi uyuyamiyorum baski yapiyor sanki
Sonsuzzz Sabina13 soda biraz rahatlatıyor ama inanılmaz bir şişkinlik karnım patlayacak gibi kremleri yağları sürmeye başladım bile her gün korkudan 😁
znkara Sonsuzzz hayır yaptırmayacağım 2. Gebeliğim ilkinde de yaptırmamıştık kesinliği olmadığı ve aldırmayı düşünmediğim için sadece detaylı ultrasona gireceğim zamanı geldiğinde 😊
ezgi-esk 9+3 , bende 2 gündür daha iyiyim ama geceye doğru bulantım artıyor. Yinede 2 lokma yemek yiyebiliyorum buna da şükür.
Sonsuzzz ezgi-esk ezgi-esk gün sonu yorgunlukla beraber bende de dün oldu kusmadan uyuyamıyorum 🥹 midem de baya yandı soğan yemiştim salatada
Sonsuzzz znkara kuzenim de ilkinde yaptırıp ikinci çocuğunda yaptırmamıştı bilmiyorum ben sanırım yaptırma taraftarıyım :) zaten keşke hafta bir da doktora gidip baksam görsen diye kendime bahane arıyorum ☺️elimde olsa eve ultrason cihazı alırdım
Sabina13 Sonsuzzz ilk gebelikte hic catlak olmadi bende zaten o zamanda krem falan surmuyordum..bunda da olmaz diye dusunuyorum😄
ezgi-esk Sonsuzzz Yaa ben çok severim ama hala sohan yiyemiyorum. Yemeğin yanında çiğ çiğ bile severim ama hala yiyemiyorum :((