Eday19 29+3 haftalık hamileyim gece gündüz her saat bebeğim hep hareket halinde benim gibi olan var mı acaba , birde böyle olup da doğum sonrası nasıl olcak merak ediyorum tecrübelerinizi merak ediyorum kızlar
cicek52 Eday19 31+5 teyiz gününe göre değişiyor canım 2 gün çok hareketli her dakika durmuyor 3 gün sakın tek tük hareketler. Bizde bu şekilde
Ulvana Eday19 ben canım 29 dayım kendime söylüyorum bu çocuk neden uyumuyor dinlenmiyor hepmi uyanık yaa😁😁bide aşağı indimi vay halime vay
Crocusss Eday19 27 haftalık hamileyim bende sanki beni anlatmışsınız ,benimkide kıpır kıpır kızım olacak çok hareketli maşallah. İlk kızımda bu denli hareketli değildi.
birannis_ Eday19 bizde 29+3 deyiz kıpır kıpır maşallah artık doğunca bilmiyorum nasıl olacak gece gündüz ayaktayız bu ara diyorum hiç uyumuyor heralde 🙄 🤭 sağ Salim doğsunda Allah’ın iziniyle böyle hareketli olsun napalım 🌸
ChemistrySK Eday19 evet aynıyız yeri varken hareket ediyorlar sonea buguduklerinde bu kadar hissetmeyecegiz 😍
Ebebe Buraya bu şekilde yazıyorsunuz sonra millet kendinde sorun var gibi hissediyor. Üzülüyor yani danisilcak edilecek bı konu da değil bu ee napalim şimdi
Eday19 Ebebe ne alakası var kıyaslama yapmak için mi giriyor insanlar buraya fikir Alışverişi, ortak paylaşım için kullanılan bi forum belki bizde fazla hareketli olduğu için endişe taşıyoruZ kime neye göre yanlış anlaşılıyoruz ???
yeni_anneadayi Eday19 bebeğim bi dakika durmuyordu hamilelik boyunca tekmelerini fazla fazla hissettim doktorum da sürekli hareketli diyordu şimdi 6 günlük doğum yaptım bebeğimin elleri ve ayakları bi dk durmuyor çorapları eldivenleri elinde kalmıyor düşün o kadar hareketli bezini değiştirmek bile zor 😂😂 eşim gördükçe diyo karnındayken belliydi diye
Eday19 yeni_anneadayi Allah bağışlasın darısı başımıza inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda attık başka isteğimiz yok
arsamveannesi Eday19 sanirim 26 ve 30 arasi haftalarda bebek cok yogun hareket ediyor. Bende 27 yim deli danalar gibi icerde😄 rahatsz oluyorum artik
Ebebe Eday19 bu dediğinize sadece gülünür. Fazla hareketten dolayı endişe diye bir şey mümkün olamaz boş laf
Youngmotherr Eday19 32 haftalığım bebeto hiç durmuyor sabah bazen uyuyor sonra hemen içeride savaş çıkarıyor
Eday19 Ebebe nereden biliyorsunuz hiç araştırdınız mı bilmediğiniz konuda yorum yapmayı bırakın ve bu post altına yorum yapmayın lütfen
Ebebe Eday19 size mi sorucam yorum yaparken. Bu şekilde hiçbir fikir alışverişine hizmet eetmeyen postunuzun bazı anneleri telaslandirabilecegini söyledim. Siz bunu hazmedemiyorsaniz sizin sorununuz