Babymom22 Bugün sabahtandır sürekli karnım sertleşiyor. Ara ara kasık ağrılarım oluyor. Yaşayan var mı? 36+2 haftalığız.
guzelanne01_ Babymom22 37+6 yım bende hep vardır erkekmi sizin bebişte , kızımda olmazdı böyle oğlumda Kemikleri batıyor resmen bana karnım şiddetli sertleşiyor kontrollerimdede herşey normal şükür
Tugbacolak Babymom22 32 haftalıgım ama yurudugumde yada bır iş yaptıgımda fazla ayakta durdugumda hep oluyor anormal bı durum degıl dıye bılıyorum dınlenmeye ozen gostermek gerek
HButun Babymom22 36+3 üm benimde aynı şekilde kasık ağrım var ara ara toparlanıyor bir kenara kızım yarın kontrolüm var
09-11-22 Ben 31+5 im bende bile oluyo o kasılma toplanma ve ağrılar ama son zamanlarda olduğumuz için artık bebek büyüdüğü için rahme baskı yapıyormu sığmıyor artık yerine o yüzden oluyomus ama sizinki her an gelebilir kontrol edin sürekli hareketlerini🌸
Babymom22 guzelanne01_ ben 33 haftalık iken sancım çıktı yatışım yapılmıştı onun için endişeleniyorum
Babymom22 Tugbacolak benim daha önce oldu sancım çıktı nst de haftam da ileri de olduğu için endişeleniyorum. Sürekli dinlenme halindeyim zaten
Benvebebegim 35 haftalığım. Henüz hiç nst ye girmedim ama benimde karnımda bol bol sertleşme oluyor. Sertleşme sancı mı oluyor genelde ? Fazla çakarsa hemen doğuma mı akıyorlar acaba ? Bileniniz varsa beni de bilgilendirir misiniz