btlunl Kızlar merhabalar. Ayrıntılı ultrasona ne zaman gitmek en uygun zaman? Birde ne işlem yapılıyor ? Çok uzun sürüyor mu ?
Muhammedamine btlunl 20-24 hafta arası bakılıyor en uygun hafta 22. Hafta deniyor 45 dk 1 saat sürüyor bebeği inceliyorlar
Hilalsnsr btlunl 21+4 Haftalık olduğu gün randevu verdi doktorum tek tek bütün organlarını incelicek yarım saat sürecek diye bilgi verdi bana ☺️☺️🙏
Hulya06 btlunl Uygun zaman araligi 20-24 canim.Bende gecenlerde devlet hastanesine gittim 5 dk anca surdu.Hiç bi bilgi vermedi problemi yok dedi.ekrandan da gostermedi sadece siyah beyaz goruntulu resim verdi.Beni pek tatmin etmedi😏.Ozele gitcem o yuzden
Ozha9179 Benim doktorum 18-22 hafta arasında yapalim demişti. Bebeğin organ gelişimi kontrol ediliyor. Suresi de doktora göre değişiyor sanırım 45 dk olan da var 1.5 saat süren de
Hilalsnsr AlininAysesii evet ikili tarafamada uzun sürüyo yarım saat sürmüştü doktora göre değişiyo tabi
Purple AlininAysesii hayr hic uzun degil bn hem 2 li taramada hmde detayli da 10 dk durdum doktr bakti bilgileri hemsire kayit etti okdar
Purple Hulya06 aynen bnde hic bsey yok gelisim iyi dedi diger bilgleri soyledi hemsire yazdi 10 dk surdu devletti bnde icimde bi suphe var
edaozdxx Purple benim de 45 dk 1 saat aralığında sürdü. Doktorunuzdan kaynaklı demek ki. Tek tek damarları, kalbini, beynini, omuriliğinden tüm organlarına kadar incelemek nasıl 10 dk sürebilir ki?
GozdeCemre Purple benimde 15 dk anca sürdü 1 saat 45 dk nedir allah aşkıma ayrıca ikili tarama testide çok uzun süren birşey değil kanla bakılıyor zaten 😂siz ne yaptınız anlamadım bekleme süresinde mi eklediniz😂
Muhammedamine Purple valla benim 2 saat sürdü ben genellme bir cevap verdim sadece fetal eko yarım saat sürüyor benim normal muayenem 15 dk sürüyor asıl ben çok şaşırdım detaylı denen ultrasonun 10 dk sürmesine
btlunl Çok teşekkür ederim kızlar. Ben nasipse haftaya 18.haftamda olacağım erken o zaman demek ki dr 20.haftada gel dedi ama içim durmuyor gidip göresim geliyor sürekli🙈
Yalinn8 btlunl sabredip bi tik gec gitmeniz daha iyi, daha da gelismis oluyor, doktordan doktora degisiyor suresi, ben özele gidiyorum 20 dk kadar surdu
Hilalsnsr Purple doktora göre değişiyo uzun sürmüyo demeyin benim sadece ikili testim yarım saat sürdü parmaklarına kadar gösterdi bana doktorum
Hulya06 Purple Aynen canim hiç ilgilenmedi sorunu yok dedi sadece.Pek icime sinmedi tekrardan detayliya gitcem ☺
Mhtpsrkn 20+1 de gittim ve memnun kalmadım doktor anca hemşireyle konuştu 10 dk bile sürmedi sinir oldum organlara falan bakılıyor detaylı
Purple Hilalsnsr bnim hic bsey gostermedi ya devlete gttgme cok pismanim bi fotosu bile yok bebegin 10 dk