sudecirak1716 Şuan 14 haftaligim ikinci doğumu normal yapmak istiyorum oluyor mu arasında 3 sene olcak
Adyokisimsiz sudecirak1716 çokta güzel olur bende çok istedim ve araştırdım ama 2 sezeryan olduğu için kabul etmediler edenlerde aşırı pahalı geldi 25 30 bin kadar mecbur sezeryan olacağım ama sizin yerinizde olsan kesinlikle normal yapardim
Belginylmz sudecirak1716 Benim bildiğim birinci sezeryansa normal doğum için en az 5 sene geçmesi gerekiyor diye biliyorum
elifsen Bir kaç şartı var. Özellikle ilk sezeryan neden oldu ona bakıyor doktor. Rahim, çatı müsaitliği vs doktor inceledikten sonra karar veriyor. Kendiliğinden sancı ve açılma olmalı. Suni vermiyorlar genelde
minikmelegim_ Caglaaats az mı? Çok ideal bir süre. Benimde 3.5 sene olacak sezaryen destekleyen doktorlar sürenin gayet iyi olduğunu söylüyorlar
Caglaaats minikmelegim_ kendim yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim. Evet az. Sizin anlayacağınız dilden karnın yapışıklığı göz önüne alındığında 4-5 senedir. Asla olmaz demiyorum ama riskin var olduğunu hiçbir UZMAN doktor yoksayamaz 👍🏻
minikmelegim_ Adyokisimsiz devlet hastanesinde aynı doktora her zaman muayene olamıyorsunuz. Hele ki normal doğumda o gün kim varsa o oluyor sizi doğurtan. Bir de z. Kamil çok pis bir hastane. Bezmialemse bana uzak diye biliyorum ben çekmeköyde yaşıyorum. Göze alınamaz yani uzak bir hastane :)
minikmelegim_ Caglaaats risk tabiki de 1 yıl sonra da olur 5 yıl sonrada. Bu konunun üzerine çok düştüm, görüş aldım.