Kızlar ben 19 haftalığa kadar 1 kilo aldım şuan 24 haftalığım 5 kilo daha almışım, yani toplam 6 kilo aldım. 1 ayda aşırı fazla kilo almışın diye sağlık ocağındaki ebem yemeni azalt dedi böyle olanlar var mıydı benim gibi birden alanlar ve ne yaptınız?

Goksu2023 ilk gebelıgımde bır ayda 9 kılo almıstım ama kendim baya zayıf oldugumdan hıc sıkıntı cıkarmadılar yada bı yorumda bulunmadılar toplamda 17 kılo almıstım ilk gebelıgımde eger baslarda bulantı yuzunden kılo kaybı yasadıysanız bu sebeble almaya baslayınca anı ve hızlı alabılıyorsunuz ama bu hep öyle ılerlıyecek anlamına gelmıyor

Goksu2023 27+6 da bende 7 kilo almışım. Eğer çok poğaça felan yiyorsanız azaltın. Yinede bunyeden bünyeye değişir 🌺

Goksu2023 ebene benden selam söyle 🥸
    57yle hamile kalıp 77yle doğurdum 20kgdan fazla aldım ve normal doğurdum cidden ebene selam söyle öyle şey mi olurmuş öpüp başına koy bence benim aldığım kilonun yanında senin ki kuşş tüyüüüüü

Ebeler ne abartmış 47 ile hamile kaldım şimdi 67 kiloyum belki de geçmiştir 34 haftalıgim şimdiye kadar hiç bir hemşire ve doktor yemeni azalt demedi 25 kilodan fazla kilo almış durumdayım ikici trimesterde hızlı kilo alınır ama son aylarda kilo alımı yavaşlıyor su an benim kilo alımı yavaşladı mesela