Cicek_1 Şuan 9 günüm var Ankara şehir hastanesinde doğum yapacağım. Sezeryan ya da normal için gün verilmedi. İlk hamileliğim biraz korkuyorum açıkçası umarım hastane çalışanı kötü davranmaz
Bsrakaraboga Cicek_1 benimde 11 günüm var bende korkuyorum hayırlısı inşallah 🥺 Allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin
Hillary Cicek_1 benimde son 9 günüm var inşallah bayrama kadar beklemezde gelir, ama hiç açılma yok belirtimde yok sizin nasıl
Sedavedoga Cicek_1 aynı canım benimde günüm 40. Hafta yatış dedi ama bayramın 1. Günü bende bu hafta konuşcam bakalım
Bediss06 Hillary Ay benimde öyle sizin gibiyim 40 tamamlamaya son 3 günüm var. Hala beklemedeyim 🤦🏻♀️ sezeryan ya da suni sancı istemiyorum. Kafamda deli sorular 🤦🏻♀️
Cicek_1 Hillary ben geçen hafta nst girdim sancı çıkmadı benim doktor açılmaya bakmadi ( çatı muayenesi tavsiye etmiyor) şimdi bu perşembe tekrar nst var bakalim
Hillary Cicek_1 bende sancılar cıkıyor ama yetersiz Doğum sancısı değil kendim hissetmiyorum onlrı çatı muaynesi yaptı bir sıkıntı olmadı tetiklediğini düşünmüyorum öyle olsa dogurmus olurdum😂😂 gecenhafta tekrar el ile muayne etti altan muayne etmmei ister misin dedi izin verdim
Bediss06 Ben de yarın tekrardan kontrole gideceğim 3. Kez çatı muanesi yapmış olcak bakalım nst de de bir şey çıkmıyor bu çocuk çıkmayacak sanırım 😂😂
Hillary Bediss06 çarşamba günü benimde 3. Olucak 😂😂 sonrasında tetikler falan diye bekliyorum lekelenme falan hiçbirşeyim olmuyor ne nazlı bebikler bunlar ya
Bediss06 Hillary Bende de öyle doktorum da dedi çatı muanesinden sonra leke olabilir korkma vs falan. Henüz göremedim korkayım 😂. Galiba öyle nazlılar inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza 🫶