cerenyum Arkadaşlar merhaba 11+4 günlük hamileyim. Son zamanlarda iş yerinde fazla uykum gelmeye başladı. Öyle ki bazen gözlerim yanıyor. Beş dakika dinlenme fırsatı da bulamıyorum. Bu durum işteki performansımı etkilemeye başladı. Gece uykusu zaten 7 saat falan oluyor yani aslında yeterli bir uyku. İş yerindeki o uyku halini dağıtmak için neler yapabiliriz? 🙏🏻😴
Newmomy cerenyum İlk zamanlarda bende de cok vardı o. Allahtan öğretmnm de öğlen gelip uyuyodum direk. ama ilk 3 aydan sonra geçti.
Atlarlayasayan cerenyum ilk ayların uykusunu açmaz çok zor valla:) az kalmış uyku halinin bitmesine azcık sabredin
senayck cerenyum uyku sevmeyen çıt sesine uyanan ben başımı koyduğum yerde uyumaya başlamıştım şimdi 4aylik oldu ve geçti o uyku hali yine 12-7 arası uyuyorum yetiyo sizinde geçer herhalde
cerenyum Deryadeniz63 Allah güç versin canım. İlerleyen haftalar elbette çok daha zordur. Şu an bile gözlerimi açamıyorum☺️ Napıcaz bilmiyorum
Newmomy cerenyum Bi de çalışınca yoruldugumz için gece uykuları güzel oluyo. Suana kadar hiç gece uykusuzlugu cekmedim. ilerki haftalarda gece uyku tutmuyo falan diyolar ama 36 yım hep soluksuz uyuyorm bence calısmanın faydası bu:)
cerenyum Newmomy Çalışmanın hamilelikte böyle bir faydası olduğunu bilmek çok güzel☺️ Zaten işten çıkıyorsun ama eve gelince başka bir mesai başlıyor. Vücut iki katı yoruluyor