PrensesAnnesi- Ona göre randevu alacağım da kızımda 11 haftalıkken cinsiyeti söylemişlerdi, şimdi çok kararsızım acaba belli olur mu diye sizce belli olur mu ?
Myworld37 PrensesAnnesi- kimi doktor erken söylüyor ama kimiside 16. Haftayı bekliyor bence net bir şekilde belli olması için detaylı ulturasyonu bekleyin
Gulsryzgt PrensesAnnesi- bnm 13 haftalıkken belli olmuştu kız demişti şimdi 7 aylık oldum hala kız 🌸💕
PrensesAnnesi- Myworld37 kızımda 11. Haftasında kesin kız demişti şimdi kararsızım tekrar tekrar gidemiyorum çalışıyorum o yüzden bayramdan önce mi bayramdan sonra mı gitsem diye çok arada kaldım
Myworld37 PrensesAnnesi- bayramdan sonra git bence. O zamana dahada büyümüş olur benim arkadaşımda 12 haftalıkken ögrendi ben 17 haftalıkken 😍🩷 heycanlısınız şimdi kesin 😇😇
PrensesAnnesi- Myworld37 evet kızımdan sonra acaba kız mı erkek mi diye çok merak ediyorum sağlıklı olsun elbet ama insan merak ediyor ☺️
Myworld37 PrensesAnnesi- evet ya önemli olan o da insan yinede merak ediyor rabbim gönlüne göre versin 😍🌸
Nuraaa PrensesAnnesi- bende 12 de belli olmadı bır sonrakı defaya kaldı bu hafta hayırlısı ıle ogrenecegım
Gebeyim-32 PrensesAnnesi- 9. Ve 12. Haftada erkek dedi . 16 da gittiğimde de değişceğini düşünmüyorum gözümle gördüm çünkü bacak arasını 😅
1melek-annesi PrensesAnnesi- ay bende senin gibi su an 12+1 günlük hamileyim 13 te gitsem diye düşünüyorum bir kızım var su an karnimdakini merak ediyorum 😆
Gebeyim-32 1melek-annesi vajinal ultrason bakılmıştı , üniversiteye profa gidiyorum tüp bebek . Ultrason cihazları çok güzel net gösteriyor. bacak arası çok net bi şekilde gözüktü
PrensesAnnesi- O zaman bende bayramdan sonra gideyim karar verdim Allah büyük sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahhh hanımlaar ☺️☺️🤲🏻💐💐💐
Myasminn PrensesAnnesi- ikili tarama için 11+4te gitmiştim cinsiyet baktı ama göremedi doktorumuz. Yarın sonuçlar için çağırdı 13+5 olacağız inşallah bakar ve görür cinsiyeti 😌