Esracigdem [silindi] doktoruma göre tüp bebek tedavisine acilen başlamam gerekiyordu. 1.13 iyi bir değer değil. Pcos hastası falan değilim fsh da o yüzden asırı bir rakam yok
Cimcat Dneglr 2. Transfer tuttu benim. Ocakta ilk transfer yapıldı kimyasal sonuçlandı , regl oldum sonra tekrar başladık tedaviye takibe o ay da rahim kalınlaşmadı regl oldum yine , Nisan ayında tekrar tedavi başlandı ve Nisan sonu transfer yapıldı
Seyhan35 minikmucizemmmmmm maşallah ne güzel sağlıkla büyüsün🧿 bende de çikolata kisti var, geçici menopoz için iğne vurdum 20 gün sonra bidaha vurucam, vurduktan 20 gün sonra kontrol dedi doktor. Yumurta toplama oldu 2 embriyo donduruldu 3.gün embriyosu. Bu geçici menopoz iğnesinden ne zaman sonra transfer oldunuz acaba?
minikmucizemmmmmm Seyhan35 18 Temmuz 18 Ağustos 18 Eylül de vuruldum iğneleri. 14 Ekim’de transfer olmuştu
nurduran42 Dneglr benim de ilk denemem maalesef negatif geldi ikinci ise 5 ay arayla kendim istedim doktorum da sorun görmedi tekrar transfer oldum ikinci Rabbım izniyle ikizlerime hamileyim şuan da 26+2 olduk bile Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Seyhan35 minikmucizemmmmmm cevabınız için teşekkür ederim🤲🏻 siz 3 ay kullanmışsınız. Ben reglin 3.günü vuruldum, 20 gün sonra bidaha vurulcam, 20 gün sonra kontrol olcak bakalım inşallah transfer gününü söyler 🤲🏻 ilk denemem olcak hayırlısıyla
nurduran42 Hayal23455 biz ilkine 2022 haziran ayı için tüp bebek için sadece 14 bin verdik ağustos da 7 bin verdik ilaçlar hariç