hunilimom Eliyy camdan aşağı pırt diye düşürme çocuğu 😂😂 dikkat etmek gerekiyor aslında heryerde yağmur var şuan silsen geri kirlenicek 😂😂 değer mi bilmem ben 36 da bitirmiştim temizliği
zeynozey Eliyy ilk oğlumda 37+2 de perde yıkayıp astım temizlik yaptım akşama nişanım geldi 37+4 te sezeryana alındım. (Dönmemişti) 🤣🤣 bu haftalar temizlik için riskli doğum olsun diyosan başla temizliğe🤣
Eliyy hunilimom valla içerden silcem aslında cok haklısında bilemedim ya bende geç temizlige koyuldum malesef
hunilimom Eliyy yavaş yavaş yormadan çok uzanmadan yapabilirsin aslında ama zaten günün gelmiş boşver dinlen doğumda o enerjiye ihtiyaç olucak 😂😂
Eliyy zeynozey ya bende dogum olsjn diye hareketli oluyum diye yalan yok ama dediler sütün kesilir bi an korktum
Eliyy Nerfemm ay onları kardeşim geldi yeni allahtan o yapıcak gurbet gelini olunca kimsem olmayınca mecbur temizlik bu haftaya kalfı
hunilimom Eliyy tövbe yarabbim yok kız niye kesilsin süt öyle 😂 seni kandırmışlar he çok yukarı uzanirsan felan Allah korusun bebek plesantadan ayrılır o risk var olucak olursa her türlü oluyor ama o da bir ihtimal
Nerfemm Eliyy bende kadın cagircam temizlige 1 ay sonra ama icim icime sigmiyor bekleyemiyorum suan okadar agriya rağmen diger odadaki koltukları silesim var 😂
Honeyss Merhaba bende 13 haftaligim eve şu ana kadar temizlik anlamında birşey yapamadım yani artık bayramda geliyor dip köşe yapmak lazim siz bu haftalarda yapmismiydiniz 🥴
NewMom__ Honeyss 13 haftalığım bende geçen bir temizlik yapiyim dedim toz aldıktan sonra beni aldı bir baş ağrısı tansiyonum düştü mü çıktı mı anlamadım oturdum taa akşama kadar ağrı çektim😂 yapacaksan her gün bir oda yap
Aslibh Eliyy silme allah korusun hersey olur uzan in kalk 2 ay sonra sil neolcak sanki bebeginden degerli degil
ballikedii Eliyy oturdum be eşimi izliyorum camları siliyor 😂 37+1 oldum 3 Temmuz sezeryan günüm doktoru her seferinde iş yok temizlik yapmak yok diyo zaten bende yapmıyorum
1asel-duru Canım silmemeni tavsiye ederim yakının varsa yardım al bence hem yağmur yağıyor bı daha olur bekle biraz😁 bende kardeşime sildirdim sonuç yağmur yağdı kirlendi hem sen çok zorlanirsin