Blueberry0 Besst 11+2 haftadayız 12 de gel dedi doktorum , bekliyorum. bu hafta sonu gideceğiz heyecanlıyım sonucu merak ediyorum 🙂
_brcu88_ Besst canım ben 12.haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum onuu 11 haftalıkken ben gittiğimde yapmadı …13e randevu verdi..bilmiyorum yine de sen bilirsin
Besst Busrabulduk- evet kendisi çağırdı 15 gün sonra gel dedi bende erken değil mi demek istemedim o an karışmak istemedim açıkçası
Besst Blueberry0 bende 12 diye biliyorum ama ben gittiğimde 11+4 olacağım ondan danışmak istedim bide çok soru sordum bunada karışıyorum gibi yapmak istemedim 😅
Besst Mikemmelbiranne ayyy tmm kuzuş bende 11+4 gidecem merak ettim erken mi diye inşallah güzel haberler alırız
_brcu88_ Besst git ozaman bilmiyorum her doktor farklıdır belki ikili ttarama yapcaz dediyse gidin yaptırın 🌸
YigitPoyrazMomm Besst ben 11+3 gunluk iken gittim zatn sira randevu veriyo tam 12 hafta denk geldi yaptık
YigitPoyrazMomm Besst yok kuşum öyle düşünme bakmasalar neden versinler ki hemen hemen bende 11 haftada yaptırdım ve 12 zaten eş değer de oluyor canım korkma