Cicek_1 Kızlar sürekli post atıyorum ama doğru düzgün geri dönüş yapan yok üstelik ben herkese cevap yazmaya çalışırken neyse sizlere sorum doğal taş aldınız mı bebekleriniz için ve işe yarıyor mu hangi siteden almalıyız sizce
Daisy0000 Cicek_1 Yengem almıştı, yeğenim diş ağrısını pek yaşamamış ,taşın etkisi mi yoksa yapısı gereği mi bilemem
Balbebek012 Cicek_1 ben almadım gerek görmedim işe yarıyor mu bilmiyorum açıkcası inananlar var bu işle ilgilenenler var galiba iyi araştırmak lazım
Merve171214 Cicek_1 doğal taştan kastınız kehribar mı acaba taş değilde kehribar kolyesi aldım ben çok faydasını gördüm açıkçası diş döneminde vs 20 aydır kullanıyorum
becbz Cicek_1 bende aldım ve taktık hep. Yapısı gereği mi bilmem ama hiç diş ağrısı salyası vs çekmedik şükür
Busrabulduk- Ay inanmayın şöyle şeylere ya doğal taş neymiş oku üfle üstünü dahada garantili şeymi var Allah aşkına
Cicek_1 Busrabulduk- niye ya herkes kullanıyor memnun kalan oldu mu diye sorayım dedim dua başka bir konu zaten
Havvaca alitalia ablamın bebişde salya konusunda çok fark ediyor canım. Kolyeyi takınca salyasi azalıyor. Çıkarınca çeşme gibi 😂
Merve171214 Cicek_1 evet Trendyoldan almıştım iersinde gerçek olup olmadığını anlamak için nasıl bakacağım yazıyordu unuttum tuzlu suda mı ne bekletiyorduk aldığım gerçekti
Ozlemetin Valla benim cevremde kullanip memnun kalan cok var o yuzden ben de onlarin tavsiyesi uzerine kehribar aldim en azindan kolye olarak hem guzel bir goruntu hemde bazi seylere onlem olur
alitalia Cicek_1 henüz araştırmadım hatta alıp memnun kalan var mı soracağım. Daha küçüğüz 13 haftalık ama çok fazla kullanan var denemek istiyorum.
Amineazra Cicek_1 taşların etkisi var diye düşünüyorum ben kendime kullandım bir kaç çeşit fakat ağır geldiğini hissettim. Bebeğime kullanmayı düşünmüyorum daha başka şeyler yaparım onun için dua vs gibi. Gerçek doğal taş bulmak da zor bence hakikisi sarraflarda vardır ve pahalı olabilir