Zehradmrci Kızlar yarın sabah inşallah doğuma gircem 🙈 39 hafta oluyoruz aranızda var mi konya sehir hastanesinde sezeryan dogum yapan nasil ilerliyor süreç sabah 7 bucukta burda olun dediler sanırım mete bey gircekmis doğuma
Alimenur Zehradmrci bi yakınım girmişti Mete hocanın ameliyatına ve memnun kalmıştı Bende Mete hocaya takipliyim iyi bi doktor gerçekten
Zehradmrci Alimenur ben de ona gitmiştim cogunlukla melike hanimla mete beye gidiyordum ben de kendisinden çok memnun kalmıştım çok ilgili bi doktordu ama sezeryan ameliyatta nasıl olur bilmiyorum tabi bi de ilk defa şehir hastanesinde doğum yapcam inşallah her şey çok güzel ve kolay ilerler
Zehradmrci Kubra-ayhan Alimenur bi de direk gidince oda veriyolar mi odaya mı yerlesiyosun önce nasıl oluyor süreci anlatir misiniz
senaaaserttt00 Bana ameliyatta asistan dr denk geldi ve aşırı travmatik bir dogum sürecimiz oldu hiç memnun kalmadım enfeksiyon kaptım hepsi dr hatasiydi
Kubra-ayhan Cuma günü sezeryan oldum mete hocanın takiplisiydim normalde yarın olacaktım ama cuma günü suyum geldi ve hemen sezeryana alındım bülent hoca vardı hastane gayet güzel ve ilgiliydi benim için gayet memnun kaldım dün eve geldim
Zehradmrci Kubra-ayhan yaaaa aynı gün olacakmışız normalde o zaman☺️ Hayırlı olsun darısı başımıza kolaylikla inşallah atlatmayi nasip eder Rabbim
Deletedmom_116 Tabi Nasıl olur bilmem ama bende anısı hersekilde kötü oranın Allah im saglikla kavuştursun 🌹
Zehradmrci Kizlar ben de oldum dün sabah sukur iyiyim ama ben de pek memnun kalmadım özellikle ameliyat sırasında baya kötüydü