Busumt Arkadaşkar gebeliğimin başından beri progestan hap kullanıyorum içtikten 2 saat sonra kendimden geçiyorum resmen böyle bir etki yok vucut buna hala alışmadı mı anlayamıyorum gerçekten
Mhmtefeaysnr Busumt bende hamilrliğin başından beri kullanıyorum şu an 7 aylık olduk başta olduğu gibi çok değil yan etkileri yani uyku göz kararması baş dönmesi yapardı şimdi o kadar yapmıyor vücut anca alıştı heralde
Hnd3535 Busumt aynı ilaç hem ağızdan hem vajinal alınıyor. Progestan 200 mg.. kanamanız yoksa vajinal alırsanız etkinliği daha iyi hem
Busumt Vajinal kullandım son zamamlarda kanama olduğı için kestim tekrar başlıycam vajinal çünkü dayanılmıyor
Nisanyagmurum Agzidan alınınca çok yan etkisi var ayağımı bulup pijamami giyememistim 🤭 sonra vajinal almaya başladım yan etkisi yok
Sevval0308 Busumt doktorunuz nasıl kullanmanız gerektiğini söylemiştir sırf uyuşma olduğu için vajinal yoldan kullanmayın bence günde kaç tane aldığınız önemli.ben tek alıyordum gece yatmadan içiyordum hem rahat uyuyordum hemde yan etki yaşamıyordum Doktorunuza danışınız
Cananberat777 Busumt doktorunuzla konuşun fitil olarak atın ağızdan aldığında cok yan etkısı var bende cok kötü olmuştum doktorum fitil olarakta atabılırsın demıstı öyle de etkısı var gönlün rahat olsun