ferhpnar https://mutluresim.com/images/2023/06/19/nD9ISV.jpg. Kızlar benim kaç gündür hala pik neden böyle oldu bilgisi olan var mı
Sibelsibos ferhpnar kuzum bu kitlerde koyuluk bu kadar son ikisi pik olmuş renkleri çok koyu çıkmıyor
Lilosss ferhpnar bende de 4 gün boyunca böyle çıkmıştı doktoruma da sordum hatta çatlamıyor galiba yumurtam demiştim o da bu testlere güvenmeyin bunlar doğru sonuç vermiyor filan demişti doğru düzgün bir cevap alamadım aslında ben de 😂
gulayse_38 ferhpnar ben 10 günü de gördüm böylee olabiliyor yani bazen bu testlerde gebelik de belli oluyor hamile miyim diye sevinmiştim ama olmamıştı
ferhpnar gulayse_38 10 gün boyunca pik mi oldu bide benim bugün 17. Günüm hala böyle pik çıkıyor anlamadım ilk defa böyle birşeyle karşılaştım
gulayse_38 ferhpnar evet oldu 10 günü de geçmişti çok kafaya takılıyor belki yarın silik çizgi görürsünüz beklemekten başka çare yok 🤷🏻♀️
Sibelsibos ferhpnar evt şimdi okudum diğer yorumları valla böyle olunca çoğu insan gebe olduğunu ögrenmis böyle pik devam etmesi de çok garip hani kitlermi bozuk yoksa uzun yumurtlama döneminmi var anlayamadım ama çatlamamasida çok garip
Sibelsibos ferhpnar insallah güzel haberler alırsın sagligin Şubat’ın konusunda kuuzm inşallah bir süprizle bebek haberiyle gelirsin inşallah diyelim 🙏🙏🙏🥰