Tugcedmr_cn Kızlar elimden böyle şeyler geliyor aslında düğünümde kınamda da kendim yaptım. Bunu da beğendim yapabilirim dedim nasıl olmuş?
Sunshine__ Tugcedmr_cn ikiside çok güzel olmuş nasıl yaptın acaba bende yapmak isterim fiyatları çok fazla almak için bide kendi elinle yapılınca daha güzel ve anlamlı
Mutluemos Tugcedmr_cn ayyyy inanmıyorum cok güzel olmuş Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin vatana millete hayırlı Salih evlat olsun inşaAllah ❣️
Eesrakkaya Tugcedmr_cn rica ederim magneti şimdi gördüm çoookk güzeeeel 😍 kendim böyle seyler ne yapabilirim ne alabilirim sizin adınıza çok sevindim çocuğunuz için hazır almayıp kendiniz üretmeniz çok güzel sağlıkla gelsin ❤️
Tugcedmr_cn Sunshine__ bizim mahallede bu pleksileri isimleri yapan bir yer vardı 15 magnet ve kapı süsünü 160 tlye yaptılar bende ipini sardım yapıştırdım sadece ipte 35-40 tl falandı
Tugcedmr_cn _tuuggcce_ bizim mahallede bu pleksileri isimleri yapan bir yer vardı 15 magnet ve kapı süsünü 160 tlye yaptılar bende ipini sardım yapıştırdım sadece ipte 35-40 tl falandı 🙃🤍
Tugcedmr_cn nazlis_ tüm malzemeleri kestirdim isimle pleksiyi iple sardım sadece mıknatıs yaptım 1 gecede otururken bitti valla 🤍
Tugcedmr_cn Mutluemos amin inşallah ne güzel yazmışsınız ❤️ Rabbim inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tugcedmr_cn Mutluemos toplam 200 tlye geldi neredeyse hepsi valla internette en kötü kapı süsü bile 350-400 olmuş 😅
Mutluemos Tugcedmr_cn amin amin kaçıncı haftadasiniz ben sanırım bunlar için geç kaldım nasipse hazırlayıp mevlit de dağıtmayı düşünüyorum sizce öyle yapsam olur mu
Mutluemos Tugcedmr_cn kız sus sus vallaha 200 lira nedir ölem ben sana sen yap burada paylaş önce be alırım bir sürü anne sipariş verir 😂 ciddiyim
Tugcedmr_cn Mutluemos Mutluemos 37 de yaptım bunları valla şu an 38+6 yetiştirdim son dakika. Ama mevlüt içinde olur dediğiniz gibi 😇 valla bi ara çok düşündüm bu tarz bi işe girmeyi ama hamilelik vs çocuk olucak şimdi uğraşabilir miyim bilmiyorum 😇🤍🤍 bizim içinde ek gelir olurdu ne güzel
Tugcedmr_cn Tugcedmr_cn tüm malzemeleri kestirdim isimle pleksiyi iple sardım sadece mıknatıs yaptım sultanireem böyle yaptım canım 🤍 teşekkür ederim 🙏 bu plesksi isimleri yapan bir yer vardı orda yaptırdım