Zekiye45- rabiaozcans canım benim nerden anladın sanki yüzü kız gibi dimi 🤣🤣🥰 bende kız hissediyorum sağlıklı olsun da ama gerçekten çok istiyor gönlüm bi kızım olsun ilk hamileliğim🥹
rabiaozcans Cagladlr sizin bebeğinizide kız diye hissettim bi an arkası dönük çok anlayamadım ama😊 20 haftalıkmış hala belli olmadı mı🫣
Zekiye45- Cagladlr teşekkür ederim canım cevap verdiğin için öyle duruyor sanki yüzü de kız yüzü gibi ama belli olmuyor yine yA çok heycanlıyım bakalım kız mı erkek mi ben kız hissediyorum sürekli ekşi tuzlu yiyorum🥹😍
rabiaozcans Zekiye45- evet aşırı benziyor, benimde ilk gebeliğim henüz 13+3teyim. bizde ilkten kız olsun istiyoruz ama bakalım😂 ne zaman belli olacak sizinki
Zekiye45- rabiaozcans ben şuanda işte 12+0 haftalıkım Temmuz ortasında belli olur heralde 🥹 sağ Salim alalım sağlıklı olsunlar da rabbim gönlümüze göre versin🥹🥹🌸🌸🌸 çok heycanlıyım senin belirtilerin neler neler yiyip içiyordun mesela
rabiaozcans Zekiye45- ben dümdüz hamileyim ne bir şey aşerdim ne tatlı canım çekiyor ne tuzlu ne ağrım var ne sızım 😂😂 arada bir sabah bulantım oluyor o kadar
Zekiye45- rabiaozcans bende aynu şekil tatlı da olsa yerin valla aynu belirtilerimiz bakalı. Cinsiyetimiz ne olcak öğrendiğinde etiketle beni merak ederim haber et🥹😍❤️
rabiaozcans Zekiye45- tabi haberleşiriz mutlaka💖 doktor kıza benzetmişti ama ben erkek hissediyorum bakalım😊
Zekiye45- rabiaozcans bende cinsiyet partisi yapcam o yüzden hiç bişey söylettirmedim çok merak ediyorum ne acaba diye içimden kız geçiyor öyle hissediyorum ama herkes ultrason resmine göre çoğu erkek diyor bakalım nasip🥹