nevermindcanim hanımlar ben 27+4 günlük hamileyim, dün akşam ve bugün genital bölgemde hareket ettikçe bi ağrı giriyor ama can acıtan bir ağrı yani, bunu yasayan var mı aranızda, neden olur bu :(
gulsahklkn nevermindcanim Benimde tam kasıklarımda oluyo özellikle yatakta dönerken bıçak batıyo gibi felaket acıyo geçiyor hemen
Havvaca Çatı ağrısı bende de oluyor otururken yatarken yatakta dönerken oluyor sadece. Uzanırken bir şey hissetmiyorum mesela
nevermindcanim Havvaca uzanırken ve otururken bir sey hissetmiyorum ben de ama hareket edince baya ağrıyor, sürekli de nasıl uzanalım anam işimiz gücümüz var
nevermindcanim gulsahklkn geceleri zaten tam bir işkenceye dönüşmeye başladı adeta sürekli uyanıyorum dönerken, yine de şükür halimize tabi
1asel-duru Canım 34 haftalıgim bende bir haftadir var nerdeyse oturup kalkarken yürürken acıyor sızlıyor bacak arası ağrıyor oturduğum yerden zor kalkıyorum hele yatarken sağa sola donemiyorim sanki kesilmiş gibi acıyor
nevermindcanim 1asel-duru sizin az kalmış ondan olabilir mi acaba size göre benim daha zamanım var ama bilemedim yine de inşallah çok sıkıntı yaratmaz:(
Havvaca nevermindcanim otururken değil koltuğa oturmak için eğilince yatmak için uzanırken hareket halinde oluyor sadece. Mesela oturduğum süre boyunca ağrı yok
1asel-duru nevermindcanim benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç bişey yaşamadım böyle ağırlar falan bebek doğum pozisyonu almış sanırım o yüzden az kaldı sezeryan olacağım 25 30 gün falan kaldı sizin erken başlamış agriniz