NisaSevgili Bebeğim adet tarihimle uyuşmuyor 10 gün ileride gidiyor 1 hafta önce detaylı da 484 Gr çıkan çocuk bu hafta 750 gram olmuş başına gelen var mı
Erbasc NisaSevgili evet benimde öyle oldu 12 gün önde ama sancılarla erken doğum riskim var şuan açılma da var maalesef rahimde daha 32 haftalık 🤦🏼♀️
YigitPoyrazMomm NisaSevgili aslında canım adet tarihini tam tamamlıyor benimki de 1 2 hafta önden gidiyor çok normal tam o ayın tarihini tamamladığı için maşallah önden gidiyorlar
Busssx NisaSevgili Benim de hep 2 hafta önde gidiyordu hatta kafası da 3 hafta büyük çıkıyordu planlı bir şekilde sezeryan oldum 4 kg doğdu oğlum şekerim falan da yoktu genetik tabii ama sağlıklı beslenmenin de etkisi büyük
NisaSevgili Erbasc işte benim 23+4 olması gerekirken 25+4 görünüyor gün sürekli artıyor acaba erken mi gelir oğluşum benim de şekere bakılacak yarın bakalım
Haleblbn Benim de 10 gün önden gidiyor regl tarihini 1 hafta erkene çekti bu yüzden doktorum. Doğum tarihini etkilemez dedi ama yine de çekti.
Erbasc Haleblbn hayır o bebeğin gelişimine bağlı bazen şekeri düşündürüyor benim şekerim sınırda çıkmıştı dikkat et dedi doktorum bu sebepten de kilo alabiliyor ama ileriki haftalarda şeker ölçümüyle belli olur genetikte olabilir
Haleblbn Erbasc anladım teşekkür ederim 34 haftalığım bende hiç doktor öyle bir şey demeyince merak ettim
NisaSevgili Erbasc benimki 12+3 haftalıkken de 13 haftalık görülmüştü böyle böyle çıkıyor şekerden olacağını sanmıyordum ama sağlıklı olsun da sezeryana da razıyım
Kuubrashn Busssx 12+3ken 13+1 di bugün gittiğim de ,15+3 tüm şuan 16+5 bebek kaç gram olduğunu soylemedi doktor ben de sormayı unuttum heyecandan 😢
Busssx Haleblbn şöyle oldu benim doktorum 40 haftayı beklemeye gerek yok her şeyi önde gidiyor ve yeterli dedi 38+5 de alalım dedi gelişimi sezeryanda etkili oluyor sanırım 38 de alıyorlar
Haleblbn Busssx siz sezeryan mı istiyordunuz peki. Amin inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım yavrularımızı 🥰