TugSozTan kızımı önce fanusta gibi büyüttüm yaşadıklarımdan sonra direk böyle büyüttüm canım☺️ Hamd olsun hiç bir zararını görmedim pudrada kullandım,Dalininde kullanıyorum başka markalarında ,Hatta şöyle diyim kızıma hamile kaldığım anda Dışarıdan ekmek dahi yemedm ilk 6 ay sadece anne sütü verdim ıslak mendil asla kullanmadım 1 yaşına kadar resmen fanusta gibi davrandım ,Ne krem ne bişey asla kullanmadım 1 yıl sonra ilk dışarı çıktığımızda kızımın sabah uyandığında gözleri resmen kapanmıştı Polen alerjisi olmuş ve böyle devam etti ben artık kafayı yiycektim vucuduna attı alerji Yani dikkat etmem kızıma çok zarar verdi sonrasında ailemide dinliyerek bıraktım Yani ne kadar dikkat o kadar zarar olduğuna karar verdim ,istediğimiz kadar sakınalım sakınan göze çöp batıyor resmen Temiz içerikli bişey bulmak zor hadi herşeyi geçtiğimiz yediğimiz içtiğimiz herşey hormonlu O yüzden Kesinlikle oğlumda bu hataları yapmıycam Kocakarı işi dediğimiz şeylere baktığımda onların daha çok sağlıklı çoçukları