ikiminiskoala Ervaduru ben de düşük tansiyonluyum geçen gün 15 e çıktı limonlu su içtim iki bardak düştü. Doktor takip et çıkarsa haber ver limonlu suyla düşüyor tekrar çıkmıyorsa sorun değil anlık diyebiliriz dedi. Ama düzenli artış varsa evet sıkıntı
dtml Ervaduru benim de genelde sizin gibi düşük çıkıyor 10-5 9-6 gibi. Hastanede 11-7 falan olduğunda sıkıntı yok diyorlar. Doktorum da bizim için panik değer 14-9 ve üstü demişti
Ozde0502 Tansiyonun riski 14 - 9 da başlıyo diye biliyorum ben canım benim de normal de tansiyonum senin gibiydi bende bir kere 13- 8 gördüm paniklemiştim
Ervaduru Sevdalinka1 yüksek tansiyon cok iyi bişey değil takip etmek gerekiyor haftadınonemli kücükse falan ilaca baslıyolar.
Ozde0502 Sevdalinka1 risk diyorlar hamilelikte yüksek tansiyonu sevmiyoruz demişti doktor erken doğuma sebep oluyormuş ama telaş yapma sakın erkenden fark edilince ilaç başlanıyor.
Sevidmn 15 ve 16lar sıkıntılıdır oda bunye meselesi tabiki benjm hep son zamanlar diyet yaptigim halde 15 16 oluyordu ama allaha sukur bir sıkıntı yaratmadi
Ervaduru Sevidmn hep düşüktü bende şaşırdım bie doktor 106 olan birinin 12 8 olmadı da anlamlı yüksek demek demişti.
Sevdalinka1 Ervaduru 33 haftalığım bende hayatım boyu ilk defa tansiyonum yüksek çıkıyor sürekli bu gebelikte
Ervaduru dtml evet bende oyle biliyorum doktora gecenlerde de yazmıştım aynı şeyi oda 14 9 olmadı önemli dedi benim baş ağrısı dalan var tansitonu da biraz oynak görünce korktum
Ervaduru fztanne_ işte hep düşüktü yüksek görünce koekeum bende bide baş ağrım falan var benim oyğzdrn korktum
Ervaduru Kafam kocatepenin videosunu izlemiştim bendw tansiyonu 10 6 olan birinin 12 8 çıkması da anlamlı demişti ordan aklıma takıldı benim
Ervaduru Sevdalinka1 başlı başına bçhamilelik cok zor Allah’ın gücğne gitmesin cok yoeuldum daha 21 hagtalıgum