Tatlicilek Dengeyi nasıl tutuyosunuz? Özellikle bebek bakım konusundaki fikir ayrılıkları beni çok yoruyo, hangisini dinleyeceğimi şaşırıyorum, ikisi de inat dediğim dedik, ikisi de koç burcu 🥲
Tbayram Tatlicilek Bizim babannemiz bu konu da çok iyi, Dünya hali bir gün kızıma bakabilecek durumum olmazsa gözüm kapalı emanet ederim ona. Bana da babannem bakıp büyüttüğü için kayınvalidemle fikir ayrılığı vs durumu yaşamıyor annem. Zaten yaşadığımız yerle annemin yaşadığı yer arasında 1 saate yakın mesafe var. Kızım ve ben daha çok babaannesi ile görüşüp vakit geçiriyoruz💖 Sizde bence arada kalmayın o durum için hangisinin fikri mantıklı ve makul gelirse onu yapın. Böylece taraf tutuyor gibi de olmazsınız bence. Ve kızım da koç burcu ahaha bazen eğer memeye gelmesi geçikirse sinirinden söylene söylene emiyor bazen anlatıp açıklayana kadar emmiyor bu arada nazlı kızım 2 ay 23 günlük henüz 🤭
Tiiffany Tatlicilek 3.cocugum oldu. Kimseyi dinlemiyorum bu konuda eşimde dahil Annem cok farklı karaktere sahip kayınvalide ap ayrı bir dünyada yaşıyor zaten. Velasıl kimseyi dinlemiyorum bu konuda. Ama ikisi de memnundur bakmam dan
Nurr_22_22 Tatlicilek valla annem ne derse kaynanam onayladı ekstradan su da şöyle ya demedi 4 çocuk büyütmüş kaynana ama sanki hiç tecrübesi yok gibi davranıyor
Babyykmz Tatlicilek benim annem koc burcu kayinvalidem kova.. ben anneme alisik oldugm icin kayinvalidemin vurdumduymazligi herseyde asiri rahatligi annemide benide cok rahatsiz eder her zaman 😀 o yuzden bebek bakimi konusunda annemi dinleyecegm kesin 😀