Kızlar daha öncede yazdım ama anlam veremiyorum artık aşırı duygusalım.10+2’yim şuan. Bundan yaklaşık 2 buçuk hafta önce pıhtılı kanama yaşadım. Doktora gittim tabi hemen kanama alanı yoktu prıgestana dair her şeyi kullanıyorum ona rağmen o şekilde bi kanama yaşadım bebek iyidi etrafında falan bişey yoktu kanama sebebini söylemedi doktor olabilir dedi. Tüp bebek doktorum kan sulandırıcı kullanıyorum ecoprin ve oksopar iğne onları bıraktırdı. Neyse ben eve geldim bi kaç gün kahverengi çamur gibi lekelenmeler devam etti 1 hafta o şekilde sürdü ve dindi ben kan sulandırıcılara devam ettim. 3-4 gündür hafif kasıklarımda ağrı oluyordu normal dendi buna da az önce lavaboya gittim benden yine kahverengi leke geldi sürekli uzanıyorum tuvalet yemek harici kalkmıyorum bile. Muayne günüm yarın ama benim içim içimi yiyor niye böyle diye çok korkuyorum ilk gebeliğimde tüp bebekti ve kalbi durduğu için kaybettim. Lütfen bana yardımcı olun dua ediyorum sürekli Rabbime sağlıcakla kavuşayım yavruma diye ama içim içimi yiyor sakin kalmaya çalışıyorum duygusallıkta bi yandan. Böyle olup sağlıkla yavrusuna kavuşan var mı nolur yardımcı olun bana..