Ao526- tatlibebegim_ Trendyoldan almıştım. Yılbaşına yakındı. Nöbeti olabilir yazarlar mı diye meraktaydık. Hamileliğimi öğrenince olur nöbetin olur ben şimdiden hediyeni vereyim demiştim 🙈 Sonrası duygu seli 🥹
Dlkzz tatlibebegim_ Söylediğim gün eşimin doğum günüydü. Bir pasta sipariş ettim. Babam beni seviyor diye zıbın aldım ve testi içine koydum. İşten gelince verdim açtı baktı şok oldu inanamadı ertesi gün kan vermeye gittik. Adam anca öyle inandı😂
Busramomy tatlibebegim_ ilkinde kutuya test emzik ve çorap koydum guzel bir paket yaptım işten gelince verdim videoya kaydettim gizli bir şekilde baya şok oldu 😂 Bunda da isteydi gene nöbetçiydi dayanamadim görüntülü aradım konuşma arasında birden gösterdim şok oldu 😂 beklemiyorduk ama ben deli gibi ağlıyorum 😂
yinehamile tatlibebegim_ dümdüz söyledim testi ve kan sonuçlarını önüne koydum zaten şok oldu 😂 ilk çocukta her halükarda sürpriz oluyor, bunda ise gece vardiyasındaydı yaptığım testin resmini gönderdim
Ebruuu07 Eşim askeri personel olduğu için ve deprem bölgesinde çalıştığı için görüntülü arayarak söyledim keşke yanında olsaydım daha değişik bir haberle söyleseydimm 😔
Ao526- tatlibebegim_ Trendyol aramasına Baby moments hamilelik duyuru kartı yazın. Babadan amcaya halaya kadar var 😍
Semanursallan Tanışma tarihimizdi söylediğim gün bana buket yaptırmış bende hediye olarak ultrason fotoğrafini koymuştum kutunun içine çok şaşırmıştı.