LamiyaCetinkaya Derya2828 Ama çok üzücü bir şey, çok hassas konu bu, üzüldüm😐 Umarım çok bekletmez seni de bebeğin ❤️
Sibelsibos LamiyaCetinkaya hayırlı uğurlu olsun kuzum azmettim basardin kutlarım seni 😍😍👏👏 Allah sağlıkla sıhatle kalp atışlarını da duymayı nasip etsin inşallah çok sevindim Inan
LamiyaCetinkaya Marsmelow Yanlış olmaz dimi, beta HCG baktırıcam da belirti olmadığı için acaba o negatif çıkar mı korkusu var, ilk gebeliğimde hiç şüphem yoktu bariz hamileydim🥲🥲
Marsmelow LamiyaCetinkaya bence kanda çıkar canım hemen gidip kan ver. Bariz kırmızı çizgi çünkü 🥰🥰 burda 2 gebeliğinin birbirinden farklı olduğunu yazan çok gördüm.
LamiyaCetinkaya gunesinannesi_ Eşimi bekliyorum, 29 aylık bir oğlum var tek gitsem orda ağlar beni beklerken, babası gelsin gidiciiiz❤️❤️
Mekklc Bariz bebiş görünüyor 😍 bende regl gününde test yapmıştım böyle çıktı ve kanda da pozitif çıktı bebiş daha minicik ama hayırlı olsunnn 🥰 💖
LamiyaCetinkaya Mekklc Hayırlı olsun❤️ Daha kan veremedim ya eşimin işi çıktı yarın veya bu gece gidicez inşallah 🙊 acile girsem direkt kan alırlar mı yoksa başka bir şey demem lazım, bilginiz var mı ?
LamiyaCetinkaya Birdemet95 ah kuzum, inşallah en kısa zamanda sen de pozitifi görürsün, bak ben 1.5 senedir bekliyordum sonunda oldu, senin de olacak inşallah 🙏
Mekklc LamiyaCetinkaya ben Malatya da yaşıyorum burdaki acil almıyor kasıklarım çok ağrıyor sancım var başım dönüyor vs dersen alıyor burdaki hastanelerde kimi yerde alıyorlar ama 🥰 çok teşekkür ederim 😇
Birdemet95 LamiyaCetinkaya sağlıkla kavuşun❤ Bu ay bizim ilk denememizdi zaten önümüzde ki aya odaklanayım🙃
LamiyaCetinkaya Birdemet95 e süper o zaman, daha başındasınız. Bazı insanlarda ilk ayda tutuyor evet ama düşük bir ihtimal bu, denemeye devam edin illa ki gelecektir sizin de minik yaramazınız😀
Birdemet95 LamiyaCetinkaya ilk bebem ilkinde tuttuya bunuda öyle bekledim ben 😂 testlerde silik çıkınca oldu demiştim ama olmamış kısmet ya olsun napalım