Deletedmom_116 Kızlar oğlum sarılık olmuş 🥺uyuşmazlıktan dolayı galiba öyle dediler 🥺🥺💙16 değeri dua edin de hemencene iyileşsin🥺🥺
Papatyamoms Deletedmom_116 eğer uyuzmazlıga bağlı sarılıksa normal sarılıklara gore bıraz daha uzun sürüyor ama korkulacak bısey degıl sık sık besle saat bası geçer kuzum Her bebekte az cok mutlaka oluyor sarılık ilk iki hafta
Kalbiimde2can Deletedmom_116 oyyy cok gecmis olsun kuzumm umarim tez vakitte kendini toparlar bebis 🤲🏻💙🧿
femme Deletedmom_116 bizim de kan uyusmalizgindan dolayı sarılık olmuş . Sütüm de gelmiyor . Mama veriyorum inip yanina . Sizin geçti mi. Mavi ışığın içinde tutuyorlar. Görünce üzülüyorum 😔
Anne2363 10 bebekten yarısından fazlasında oluyor, anneyiz çok hassasız benimde bebeğim oldu ağlayarak hastaneye gitmiştim 🥹 ama çok normal bir durum bol bol emzir, genelde uyumaya meyilli olurlar bayılmış gibi uyurlar 2 saatte bir alarm kur ve zorla emzir
Deletedmom_116 Anne2363 ewet çok uyuyodu iki günlük daha özellikle dün gece falan Aşırı zoruma gitti onu öyle görünce 🥺
Duygummom İlk oğlum benim de sarılık değeri çok yükselmişti ikinci gün hastanede mavi ışığa aldılar ben taburcu oldum o kalmıştı şükür şimdi 4 yaşına giricek bol emzirme önemli sadece ama elbet düşüyor yani 🥹
Anne2363 Deletedmom_116 yaşayan biri olarak söylüyorum bundan sonra bebeğimizle ilgili yaşayacaklarımız arasında en basiti buymuş geçtiği için söylüyorum ☺️ ateş yok, diş çıkarmıyor sadece mis gibi uyuyor ve rengi sarı bunlarda sadece emzirmekle geçiyor sakın uyuyor dokunmayayım deme en önemli kuralı emmesi. Ben sezeryan doğumluydum sütüm geç geldiği için sarılık oldu yani açlıktan, 2 gün mama ve meme şeklinde gittik sütümün arttığını sağıp anladığım an mamayı bıraktım. En önemli ayrıntı aç bırakmamak
Papatyamoms Deletedmom_116 sakın oyle düşünme neden yetemeyesin , kendin söyledin uyuşmazlığa bağlı olduğunu sütün durumunu bilemem tabiki ama bebek ve meme arasındaki arz talep dengesi kurulana kadar meme çok emilince boş kalabiliyor vs Galactago yada bestlak süt arttırıcı damla öneririm bende çok fayda sağlamıştı , eczaneye sorabilirsiniz
Deletedmom_116 femme Gecti şükür bı gün durdu mavi ışıkta Ama enfeksiyonumuz geçmedi daha bekliyoruz çok geçmiş olsun cnm💙
Deletedmom_116 femme Emiyo ama göğüs ucum olmadığından zorlaniyo gücü yetmiyo Manada veriyorum Sagipta veriyorum hersekilde Veriyorum öyle geçti
Elfakca Deletedmom_116 sarılık olduğunda 2 saatte bir emzir diyorlar sen daha sık emzir illa 2 saati bekleme ve verebiliyorsan mama da vergecer Allah’ın izniyle merak etme her 5 çocuktan 4 ünde oluyor
Deletedmom_116 Elfakca Gecti şükür 3 saat dediler bana ama ben 2 saate yada ağladıkça emzirdim mama verdim bı günde atlattı şükür
Poyrazin_annesi Bnm oglum anne karnında sarılık olmuş 13 cıktı degerı. Ve 1 hafta boyunca hep 13 de devam etti. En son bebek hemşiresı geldı bana dedıkı günde 1 çay kaşığı salatalık suyu ver dedı. Bnde verdim . 3 gün verdım ve hemen gozundekı sarılık beyazlamştı