Ceymest Saçlarımı kestirmek istiyorum ama batıl inançlara göre kesilmezmiş İçimi rahatlatın da kestireyim anneler
Yenibirii Ceymest kendin söylüyorsun batil inanc diye.. hic bisey olmaz canim kes gitsin oh insan rahatliyor valla ben kestiriyorum😂
AmineSH Ceymest benim eltim görümcem filan hoca sordum onlar batıl inanç rahatsız olduysan kestir dediler kestirdim misss 😂😂
Nazlimom Ceymest bebeğin ömrü saç kesimine mi bağlı canım Allahtan başka kimse bilemez. Hamileyken 2-3 kere kestirdim sende kestir değişiklik olur cahil insanların lafınada bakma😅
Brownie Ceymest Ya 😬 yapmayın şaka mı yapıyorsunuz muhabbet olsun diye Bu soru gerçek olmasın lütfen 😬
Tbayram Ceymest Şuan kızım yanımda uyuyor içiniz rahat olsun onların ömürleri bizim saç telimize bağlı değil. Ben saçımı kestirdim ve hiç birşey olmdı olmayacağını de biliyordum. İçinizi ferah tutun🍀
nerminnn_ Ceymest 2. kez kestiriyorum Allah yarattığı kulunun akibetini kıla bağlamış olamaz diye düşünüyorum hamileliğimin başlarında kestirdim normalde de çok hızlı uzuyor 32. haftadayım tekrar kestiricem