Vga16 Kızlar Bursa şehir hastanesine perinatoloji bölümüne 5 temmuza randevu aldım ama bebiş o zaman 24+1 haftalık oluyor geç olmuş oluyor daha önceden gitsem alırlar mı acaba ya?
Mervvvever Vga16 detaylı ultrason yapmıyorlar radyoloji bölümüne yönlendiriyo orasına dolu haftanız uymaz yine genel bi bakıyor ama özeldeki gibi bir saat değil
Gnshayat16 Vga16 Merhaba bende günlerdir randevu almaya çalışıyorum ama alamıyorum. Belirli saatleri mi var acaba nasıl aldınız randevu
Myasminn Vga16 Daha öncesinde gitmen durumunda alacaklarını sanmıyorum. 1 tane perinatolog var ve o da öğlene kadar çalışıyor, randevu bulmak oldukça zor bu yüzden araya birini alacaklarını sanmıyorum.
Irem97- Vga16 kuzum özelde yaptırma imkanın varsa özelde yaptır neyle karşılaşılan bilmiyorum hafta geçmiş diyip yaptıramayan bi kaç kişiyi gördüm
Irem97- Vga16 ben perinatalog takipçiyim Mehmet Özgür Akkurt işinde çok iyi bizim her girdiğimiz kontrol detaylı ultrason gibi oluyo organlarına tek tek bakıyo
Mervvvever Vga16 yani imkanın varsa burda üstün körü organlarina bakarlar özel de parmak uçlarına kadar inceliyorlar serenat hanım iyi ama vakit kısa olduğu için birde cok yoğun oluyor
Vga16 Gnshayat16 sabah saat tam 10da randevular yenileniyor 9:58 de bakmaya başlayın alabilirsiniz inşallah