Bet1 Kızlar geçmeyen sancılarım yüzünden hastaneye yatisim yapıldı. Serum takıyorlar sürekli. Ama hiç hafiflemiyor sancılar. 36+0 olduk bugün ilki sezeryandi. Ben şu an sezeryana alsalar razıyım artık. Ben çok fazla hissetmiyorum bu sancıları. Doktor 37 38 i doldurmak gerekiyor diyor. İmza verip cikadabilirmisim. Sancıları azaltmak ya da durdurmak için sizin bildiğiniz bir şeyler var mı?
Deletedmom_69 Canım ne kadar kalsa kârdır zaten gözetim altındaymışsın bence ihmal etme bekle derim iyice gelişsin büyüsün bebeğin
Bet1 Deletedmom_69 bende öyle düşünüyorum ama işte evde bir oğlum daha var serumla da durmuyor sancı. Bakalım hayırlısı
Deletedmom_69 Bet1 bende sen gibiyim inan 2 hafta önce yatışı reddettim kızımın okulunda etkinlik var diye 🥲 2 kızım var evde biranda yatış olayı sıkıntıya sokardı bizi 36+2de sezeryanım var ama böyle de hiç mutlu değilim erken geliyor diye
Emsell Yeni doğum yaptım sancılarım düzenliydi ama ben hissetmiyordum serumlarlada geçmiyordu 36+2 haftalık 2450gr doğdu kızım Evet ne kadar fazla durursa iyi en az 37 hafta öneriyolar ama gelmek isteyen gelio engel olamıyosun sancılar olduktan sonra suyun gelmediyse sezeryana almıyolar açılmanı bekliyolar. Hastaneye yattığımda ciğer geliştirici yaptılar ne olur ne olmaz diye ama şimdi sağlıklı bi şekilde aldım kucağıma ve şuan 14günlüğüz.
Bet1 Emsell benim bir önceki 34+0 da doğmuştu kuveze girmemisti sanırım biraz o yüzden ben de gelirse sorun olmaz diye düşünmüyorum. Ama işte her cocukta bir olmuyor. Haftası önde gidiyor şükür 3000 kg görünüyor 48cm boy olarakta. Suyum gelmedi aynen gelse hemen alırlar. Ciğer geliştirici 35ten sonra yapmıyoruz dediler
Deletedmom_69 Emsell gözünüz aydın küveze girdi mi acaba ciğer geliştiriciyi doğumdan ne kadar önce yapmışlardı benimde 36+2de doğumum var ilk dozu 1 ay önce 2.yi geçen hafta oldum Perşembe de doğumum var 🥲
Deletedmom_69 Bet1 bende tansiyondan dolayı gebelik zehirlenmesi var artık beni fazlasıyla etkiliyor ilaç kullansam da fayda etmiyor pek doktorum artık alalım yoksa seni tehlikeye atıyoruz dedi çok erken geliyor ama mecbur 🥲
Emsell Bet1 İnşallah kolay bi doğum yaparsın sancını hissetmeyince kolay doğum oluyo bence benim doğuma girmemle çıkmam bir oldu ve hemen ayaklanmıştım annem tarafından zorla rahatsızmışım gibi rol yaptım, kızçemle nazarlara gelmeyelim diye😂
Emsell Hastanede yatmak yerine ağrılarının gelmesini bekleye bilirsin evde yoksa hastanede sürekli açılma kontrolü yapıyolar. Sancıları bende senin gibi hissetmiyordum ama doğumun yaklaştığında adet ağrısı gibi ağrı gelio açılman arttıkcada çoğalıyo
Bet1 Emsell ben ilkinde de hissetmeyip suyum gelince gitmiştim. 8cm açılmayla ama bebek ters olduğu için sezeryan olmuştum. Bunda da o yüzden sezeryan olucam
Emsell Deletedmom_69 hastaneye yattığın gün ciğer geliştirici yaptılar ve küveze almadılar 6-7 saat sonrada doğuma girdim