Numberone Ben 7+2 haftalık hamileyim doktor 2 hafta sonra çağırdı bu düzen hep iki hafta olarak mı devam ediyor
Deletedmom2224 Numberone normalde ayda 1 çağırılıyor ama 2 haftada bir çağıran doktorlari duymuştum sizin doktorunuza kalmış bisey ama daha 7 haftalıkken 2 haftada bir ne görecek ki çağırıyor acaba
deletedmom6295 Numberone sonra aya dönüyor 34-36 dan sonra iki haftaya bir 38 gibi haftada bir en son hafta hemen hergün 😀
Bskrt Numberone 25 e kadar ayda bir 32ye kadar 3 haftada bir 36ya kdar iki hafta arayla, sonra da her hafta 😊 tabi ekstrem bir durum olmdığı sürece byle
Numberone Deletedmom2224 aşılama ile hamile kaldım ben şğne vuruluyorum hala daha ondan dolayı olabilir belki bende tam bilemiyorum
defnekrbg Numberone benim bildiğim ilk ayımdada iki haftada bir cagırmıstı sadece ilk ayımda ama 😌 bir kese bakmak için iki hafta sonrada bebeğin kalp atışlarını duymak için cagırmıstı ama sonraki aylar bire düşüyor 8 ci aydan sonra iki haftada bire düşüyor
Hilallalal Numberone bende çok meraklı ve tedirgindim gebeliğimde önceden düşüğüm olduğu için ve iğneyle hamile kaldığım için o yüzden doktor bebeği ben hissedene kadar 2 haftada 1 gel dedi içim rahat etsin diye
Numberone Hilallalal bende aynı öyleyim çok evhamlı bir yapım var ve bunu doktorum biliyor 😂 o yüzden üzerime titriyor
Hdamla Numberone hayır sizin yeni olduğu için 2 hafta sonrasına randevu vermiştir ayda bir oluyor 35-36.haftadan sonra 2haftada 1 e çıkıyor
Haticeozturk Numberone ilk zamnlar iki hafta 3 aydan sonra 3 haftada bir son ayda 10 günde bir benimki şuan 10 günde bir canom
Yalinn8 Numberone ilk zamanlar daha sık cagiriliyor genelde, sonra ayda 1, son zamanlarda yine sıklasiyor zannederimm
Tugbamete Numberone 33 haftalık gebeyim bu zamana kadar hep ayda 1 gittik haftaya randevum var bundan sonra nasıl olcak bilmiyorum ama 😊
Kubdenya Numberone ben hep 2 haftada bir gittim bazen haftada bir.34 ten sonra haftada 1 gel mutlaka dedi
Hilallalal Numberone bana o 2 hafta bile 2 ay gibi geliyordu şimdi hareket ediyor da biraz daha rahatım 😊 ama yine de hergün görmek istiyor insan 🤗