mbetuly 47249.38 çıktı Beta degerim 6+4 de ikiz olabilir mi acaba diyenler oldu olabilir mi sahiden degerim sizce nasil ?
eylulmihrasmom mbetuly betayla ikiz olduğu anlaşılmaz benim çok daha yüksekti ve tek gebelik. düşük değerle ikiz olan da var beta değeriniz gayet iyi hayırlı olsun:)
Nurkoylms mbetuly canim benimde cok yukseklti ilkinde 5 haftalikken 42 bindi 7 haftalikken 50 bin flandi ama tek gebelikti betaya gore anlasilmiyor malesef en ultrason ailenisde ikiz öyküsü varsa bilemicsm ama
mbetuly Nurkoylms yok canim benim zaten bitek anne tarafimda var ikizlik bende pek ihtimal vermiyorum zaten de acaba mi dedim ikiz olabilir mi yazanlar olmustu çünkü
Nurkoylms mbetuly yani ailede varsa olabilir ama yoksa pek olmuyor ya en garantisi ultrason sonucu yazin burayada🥰🥰
mbetuly Nurkoylms bugün 13.40 da randevum var sizlerle de paylaşacağım inşallah 🥰🥰 dua edin nolur sağlıklı olsun bebeğim tek ya da ikiz hic önemli degil
mbetuly Nurkoylms simdi geldim hastaneden keseyi gordu sadece Uşak Devlet hastanesine gittim bebek görünüyor evet dedi kalp atisini duyamadım dedi cihazimla alakali olabilir dedi belliki bozuk cihazı ultrasonun resmini bile cekmeme izin vermedi birakin ultrason kağıdı vermeyi ilk doktor muayenemdi ve hic memnun kalmadım
Bilgekpn mbetuly kalp atışını rahatlıkla duyabileceğiniz bi haftaya girmişsiniz 6. Hafta dan sonra kalp atışı başlar , doktorunuzu değiştirin bence ya da durumunuz müsaitse özele gidin derim devlet hastaneleri hiç önemsemiyor
mbetuly Bilgekpn cihazimdan da kaynaklanıyor olabilir dedi belli ki cihazları sorunlu 7. Haftamin içindeyim bencede duymam gerekiyordu olsun vardır bunda da bir hayır hem eşimle duymayi çok istemiştim. Özele gidip eşimle birlikte ilk kez duyacağım inşallah 🥰
mbetuly Nurkoylms iyi bir doktor araştırması yapıp en kisa zamanda özele gidecegim eşimle beraber inşallah 🥰 bu arada kan uyuşmazlığı hakkinda bilginiz var mi ?
Nurkoylms mbetuly yok canım malesef valla hamilelikte doktor cok sıkınti bende 3 tane falan doktor degistirdim ya