bgunes Ara ara hafif sancılarım oluyor ama hiç doğuma yakın gibi hissetmiyorum 🥹 normal mi arkadaşlar
Bir_tirtilannesi bgunes 38+3 deyim benimde ara ara sancılarım oluyor en fazla 10 dakika sürüyor sonra geçiyor 😵💫 banada hiç doguracakmisim gibi gelmiyor 🥲
Cicilibicilim elifsen canım doğum başladığı zaman yada başlayacağı zaman ne gibi belirtiler oluyor normalden farklı olarak bende bugün 38+1 im
goktugun-annesi Cicilibicilim ya nişanın geliyor yA suyun yada kimisi sadece sancıyla gidiyor ama o sancıyı anlamaman mümkün değil yani dinlenmeyle geçen bir sancı değil 2.3 dakika da bir şiddeti artmaya başlıyor
elifsen Cicilibicilim bende adet olmadan önceki bel ve kasık ağrısı vardı. Nişan dediğimiz şey de geldi. 3 gün sonra doğurdum. Suratı bile değişiyor insanın
Cicilibicilim elifsen bende de son bikaç gündür dediğin ağrılarım var adet olacak gibi karın ağrısı bel ağrısı halsizlik var nişan denilen şey geldimi bilmiyorum koyu sarı katı akıntım oldu dün ama illa kırmızı renk mi olması lazım
elifsen Cicilibicilim açık pembe sümük kıvamlı bir şey. Herkeste gelmeyebilir ama zaten takipliyseniz 38 de doktor nst için çağırıyor.
Sedavedoga 38+5 olduk bugün gelen giden yok kalktım şimdi halı sildim 😂 sancım ağrım da yok acaba ne zaman başlar bu doğum
seruveni Regl agrisi gibi agri bende de oluyor ama cok duzensiz.birde acaba gercek sanci aninda bebek hareket ediyor mu