gul_001 Shoyle biwey duydum ki sabah ackarna idrari sutle kaynatiyosun ve sut cururse bebek kiz kaynasa erkekmis edib dogru cixan varmi aranzida 😊
Dlkzz gul_001 idrar sütle mi kaynayacak yanlış anlamayın ama çarpılmaz mısınız nimet sonuçta. En temizinden bir gebelik testi alın ya da kan verin
nerminnn_ Ozoooo bu yoruma güldüm hemde katılıyorum bu nedir ya kahvaltı yapıyordum şuan süt bana bakıyor bardaktan ben süte
Novamomy Eninde sonunda öğreneceğiniz şeye nimeti idrarla karıştırmak doğru mu 🙄keşke başlığa hassas ekleseydiniz midem bulandı
gul_001 Novamomy azerilerde boyle bisey var cok eski adetlerden kotu bisey yok sadece bir deney sonucta qida iwde
gul_001 herkes demiw igrenc iy falan filan azerilerde cok eskiden var yawli nine lerimiz tavsiye ediyor qayetde dogry cikiyor burda igrenc biwey gormyorum bu bir deney zaten evinde fazladan kullanilmayan sutu cope atmiyomusunuz hic
Jale92 gul_001 kaç senelik uzman doktorlar cinsiyyeti karıştırabiliyor. Sütten net cevap beklemek saçmalık degilmi?