Rkyeeeeee Selocan canım zekai tahir de var ayrıntılı orda 5 dk bile bakmıyorlar dediler forumda da ankarada olanlar genel de özel tercih etmiş siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Selocan Rkyeeeeee bugün turgut ozala gidicem. Ins randevu verir umut ediyorum. Vermezlerse de naparim bilmiyorum.
Rkyeeeeee Selocan inş sana verirler canım ben de çok istedim ekstra masraf yapmayım diye ama olmadı ben ali ipeğe gitcem ona çok iyi diyorlar
Selocan Rkyeeeeee peki hangi hastane kaça anlaştınız. Malesef yer yokmus dediginiz gibi. Ortadoguyu aradım 450 dedi. Lokman hekim fiyat vermedi. Bende mecburen etlik aldim hiç istemezken 😣
Selocan Cyd az önce geldim hastaneden oğuz özdemire almistim hic de devlet gibi degil di. Bi kere temizdi. Ilgilendi baya bi inceledi. Ilk defa bebegimin kilosunu öğrendim ☺😄
Rkyeeeeee Selocan canımm ayrıntılı için alabildin mi randevu ben de ilk defa burda bebegimin kilosunu ögrendim😀
Cyd Selocan evet oğuz bey herseyini söylüyor gosteriyor bende çok memnunum kendin kalkmana bile izin vermiyor kendi kaldiriyo😄
Rkyeeeeee Selocan ali ipek ile servet Ünsal tıp polikliniği ile 325 canım 45 dk çok güzel inceliyomuş herkesten iyi diye duydum etimed 300 yapıyo başka da bilmiyorum diğer yerler daha pahalıdır
Rkyeeeeee Selocan yaa zaten içim gidiyo o kadar vercem diye geri bebeğim önemli diye bunun için ayrı bi post açalım
Haticemus Selocan Selocan ben 13 haftama kadar oraya gittim kanamam oldu acile başvurdum yatak olmadığı için yatış yapamadılar aynı durum Doğum içinde gitsem böyle olacaktı o yüzden değiştirdim hastaneyi