Momdiary Uyuşma değilde benimde sağ bacağımda ağrı oluyor postunuz o yüzden direkt dikkatimi çekti. Yalnız değilmişim
Aleynaarslannn Benimde aynı 1-2 gündür sağ bacağım felaket ağrıyor sanki defalarca bıçak saplanıyor gibi oluyor
2019-ikra Eliyy geceden beri en fazla bir saat uyumuşumdur vaktim var uyuyamıyorum hem ağrı hem hamilelik hem stres sabahta kustum boğazım ağrıyor
genannesi Bu durumdan bende çok sıkıldım birden uyuşma geliyor ve yürümekte zorlanıyorum bu çarşı olur dışarısı ev hiç fark etmiyor özellikle arabada in bin olduğu zaman beynimden vurılmuşa dönüyorum normal yürürken bile birden giriyor
Momdiary Benim birde baldırıma birden ağrı saplanıyor öyle böyle değil. Ağrıdan uyanıyorum sanırsın kalbim duracak biraz ovalıyorumda hemen geçiyor. Fazla sürmüyor
Aselgmz Bende yatarken bacağımı tam uzatamıyorum yürürken sızlıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum 38+1 olduk hadi doğsun diye bekliyorum 😅
Aleynaarslannn Bu haftalar insanı gerçekten yoruyor doğsada rahatlasam artık diyorum ne uyuyabiliyorum ne doğru düzgün oturup yatabiliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun