bgmdmncnr Makke Ben başından beri hep normal istiyordum ama 4 kilo olduğu için hatta geçmiştir belki o yüzden sezeryan olacak
Makke bgmdmncnr bende 37+2 yim Bebegimin kg 3800 normal yada sezeryan bişi demedi ama cumartesi belli olucak sanırım hayırlısı olsun inşallah iri bebek olduguninnkanala girmekte zorlanıyormus
Ozgerkan senaunuvar havuç, muz, kaşar, yoğurt ye bol bol bebeğe kilo aldıracak şeyleri ye sağlıkla gelsin en önemlisi o, kilo çok önemli değil aklına takarsan stres yaparsın ve yaramaz yediklerinde
Ozleemmmm 1prensesannesi_ ben 29 haftayım bugün gittim 1275 kilo 36 cm boyu 2 hafta geriden gidiyor falan dedi moralimi bozdu ama internetten de baktım biraz normal aslında yani
Masalin_annesi35 1prensesannesi_ canim bende 32 haftalikken gittim bi kac gun once 1800 gram dedi normal mi kiz bebek olcak bi hafta geriden geliyo dedi doktor
Masalin_annesi35 Beyzaanur5 ayni haftadayiz bana 1800 dedi zayfmis bi hafta geriden geliyo dedi sizin erkk mi bnm kiz
bgmdmncnr Masalin_annesi35 4 kilonun üzerine çok önerilmiyor normal ama gelmedi bizim nazlı kız 1 hafta daha beklersem iyice kilo alır
Nezrin2003 38 haftadayız 2. 724 Minicik oğluşum 💙 🤗 Esas sağlıkla dünyaya gelsinler sağlıkla alalım kucağınıza inşallah 🤲
Bebekliannee kevserky benim 2.sezaryen doğumum olacak. Korkulacak birşey yok sadece bebeğine kavuşma anını hayal et ,seni motive eder 🥰
kevserky Bebekliannee teşekkür ederim canım. Vallahi öyle yapacağım hep bunu düşünüyorum inşallah güzel su gibi geçer sonrasında da hemen toparlarım. Bir önerin var mı acaba şunu yanına al şöyle yap dediğin bnm ilk olacak tecrübesizim
leyla_e34 byz35 37.5 haftadayız bu gün kontrole gittik 3.300 olmuş ogluşum pazartesi de sezeryan inşallah
Ozlemetin _moomm bence kiloya cok takilma kuzum gayet iyi kilosu ama illa alsin istiyosan muz ve kasar peynir inanilmaz kilo yapiyo bebise
Biryeniannee senaunuvar bende aynı durumdayım 36+0 bebeğim kilo almamis 1 hafta 10 gün geriden geliyo 2100 gr. Size ne dendi ne yapılcak vs? Benim henüz belli değil hastaneye yönlendirdi doktorum İnşallah sağ salim kucağımıza alırız❤️
senaunuvar Biryeniannee cuma günü tekrar kontrol edecek bebeğin kilosuna göre sezaryen günü vericek ama sezaryen olması kilosuyla alakalı değil benim bebek tersmiş normal doğum olamıycağı için böyle karar verdi. Yediklerime dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bir yerde kaçırdığım bir şeyler var sanırım şu 1-2 hafta da ona dikkat edicem inşallah sağlıkla doğar da kiloyu doğunca da aldırırız temennim bu yönde 🤲🏻🌸
Uselemekndz Bende bugün gittim 33 + 1deyiz 1900 civari dedi haftasına göre normalmiş bol bol yumurta ye dedi
hilalkesoglu 1prensesannesi_ son ay bebeklerde hızlı kilo artışı olur, çok kilolu olması mühim değil sağlıklı olsun özellikle çok aşırı kilolu bebeklerde normal doğum biraz daha zor olabiliyor. İlk bebeğim 3.655kg 37 baş çevresiydi çok zorlanmıştım, şuan çokta takmıyorum kilosunu 27 haftalığım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 🌸