melegiminannesi1212 Kızlar uykuya hasret kaldım ne tarafa yatacağımı şaşırdım 2 saat önce mide bulantım tuttu beni mahvetti sadece bulanıyor Allah’ım uyuyamıyorum gündüz de gözüm uykudan açılmıyor yaaa
1prensesannesi_ melegiminannesi1212 bende 29+4 haftalık hamileyim ve benim de uyku düzenim yok bu aralar ağrılarım da çok oluyor uyuyacağım zaman güçlü bir tekme yiyorum kızımdan tekrar uyanıyorum bı daha da yatamiyorum şuan bile kıpır kıpır 🥰😂
Daisy0000 melegiminannesi1212 38+4 uyku nedir unuttum 🥲Ne tarafa yatsam bebeğin bi parçası orada oluyor ve yatamıyorum çok baskı yapıyor
Tugce3441 1prensesannesi_ gün ıcınde haraketlı olduğunuz ıcın bebegınız salantıdan uyur dinlenme pozisyon geçtiğinizde ise uyanır tekmeler yumruklar çat çat 😂uyuyamıyorsan yat dinlen komutan gelince abu sıkayetelere bıle hasret kalacan 🤪🤪🤪
1prensesannesi_ melegiminannesi1212 inan bnde uyumak istiyorum hele ki alışık olduğum poziyosun yüz üstü 7 aydır hasret kaldım 😥 geçen sinirden ağladım yuz üstü yatmak istiyorum diye sende de oluyor mu 🥺😂
melegiminannesi1212 1prensesannesi_ bende aynı öyleyim yüz üstü dışında asla yatamam ama şuan aynı senin durumdaydım şuan bile ağladım ağlicam yani çok uykusuz kalıyorum gündüz halsiz düşüyorum ne olcak böyle bilmiyorum
Tuubaoz melegiminannesi1212 bende aynıyım üstelik benim iki buçuk yaşında bide oğlum var peşinden koşturmam gereken🥺
1prensesannesi_ Tugce3441 evet haklısın ama şuan bile uykum var ama sürekli gözlerimi yumdugumda açma isteği geliyor sürekli 😂
1prensesannesi_ Tuubaoz Rabbim yardımcın olsun inşallah bizlerde bebek yok şimdi dinleniyorum ama sen bı tane daha ilgilenmen gereken bı bebeğin var Allah kolaylık versin çok zordur senin için 😥🤲🏻
Tugce3441 1prensesannesi_ bacakların arasına yastık al kolunu yastığın altından düz sekılde uzat yastığı çapraz koy sol tarafına yat