Liya98 Merhaba kızlar yumurtalamayı bekliyenler beraber bekliyelimm insh bu ay hamiş kalırız🥰❤️ sat 11🙏🏻
gamzosgamzos Liya98 Rabb’im size ve tüm isteyenlere nasip etsin inşaAllah ah o beklemeleri çok iyi biliyorum Rabb’im kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲♥️
Melek__55 Liya98 bat on iki bu ay tatile gideceğiz ama akıntımi takip edip yumurtlama günümu değerdirciz test yapmicam bu ay herkese başarılar diliyorum 😂🤗
Liya98 Melek__55 hello canım sendemi kamadın daha gebiş😂😂😂 ayy hayıt tohumu aldım icecem insh faydasını görürüm sen hic kulandınmı?
mombarbie_ Kesinlikle ovulasyin testi tavsiye ederim tek seferde oldu bizimkisi Rabbım sizede nasip etsin inşallah
Liya98 mombarbie_ evet gecen ay yaptık ama sanırsam pik tuturamadım bu ay yine yapıcam hayıt tohumu aldım icecem ❤️😂
Melek__55 Liya98 evet ilk gebeliğim de kulanmsitim canm ise yarıyor kulan bende bu ay hayıt tohumu Civan perçemli poşet çay içiyorum bide soğan suyu adetin on dört günü yola cikacz tatile artık denk getirebilirsek orda akıntı ile takip edeceğim yumurtlamayı😂
Esra_Omer_21 mombarbie_ aslinda acilimlarini biliyorum teşekkür ederim yinede şey olarak sordum adetin ilk günümü son günümü hesaba aliniyo onu bilmiyordum hanımefendi sagolsun açıklamiş☺️
Liya98 Melek__55 hadii insh benimde yumurtalama yarin basliyormus uygulamaya göre bugunde yeni cay geldi aksam bidaha icerim artik sanırsam yumurtalama başlayınca icilmiyor bide bende 2 gün evde olmicam bakalım bu ay cok degişik hissler icindeyimm😂
Esra_Omer_21 Liya98 ewt 🙂ama benim pek şansim yok yakı tedavisini goruyorum kuyruktan degerlendiremiyorum o yüzden 🥺