nerminnn_ HMH 10 haftalık olunca ailelere söyledik hiç bi yerde paylaşmadım iş yerindekiler biliyordu hafta sonu düğünde fotoğraf paylaştım 32+4 o zaman öğrendi arkadaş akraba çevrem
Crocus20 HMH kalp atışını duyup söyleyebilirsiniz daha 6,7 haftalarda oluyor zaten. Benim çin 3 ay beklemek garip geliyor.
Aydemi HMH evet evet. Arıyorsunuz biz şu kadar haftalığız diye. Onlar da bir hemşireyi evinize ya da neredeyseniz gönderip bir tüp kan alıyorlar. Bir hafta içinde çıktı bizimki. Riskli gebeliklerde amerikaya gönderilen kan numuneleri de var ama bizimki Ankarada bakıldı. Çok şükür her şeyi çok iyi geldi.
limoncicegimFO HMH ilk 3 ay riskli dönem olduğu için annem dahil hiç kimseye söylemedim 3 ay bittikten sonra önce ailelerimize söyledik sonra etraf duydu zaten
limoncicegimFO Busrata33 zaten düşük söylemeniz le alakalı değil söylememek teki amaç eger olası bir düşük olursa etrafın senı arayıp arayıp bu konuyu açıp seni üzmesini önlemek için 🙄başka açıdan bakmak lazm bazen
Zehraumut HMH ahhhh ahhhh ben sadece en yakınlarıma söyledim kaynanama kanser teşhisi konulmuştu hala da var ona da kalbini duyunca dedim sevinsin çok düşük yaptım bebeğim olmasını istiyordu çok dua ediyordu hep sırf sevinsin die söyledim o zaman 6+3 dü 10. Haftamda herkese duyurmuş maşallah Şuan 12. Haftalığız
Bebisannneessi HMH 6. Haftada öğrenmiştim, sadece ailelerimize söyleyelim dedik sagolsun kaynanam sayesinde duymayan kalmamıştı, bir bebek haberini bir de cinsiyet haberini ne ara yetiştirdi çözemedim hızını
Havvaca HMH biz kese görünce anne baba ve kardeşlere söyledik. Kalp atışı duyunca da en yakın arkadaşlarımıza. Şu an 33+2 sosyal medyadan paylaşım falan yapmadım hala. Artık saklanacak durumu da kalmadı gerçi gören şok oluyor. Geçen ramazan Bayramı’nda akrabalar şok olmuştu beni görünce 😂 benim söylememe sebebim Allah korusun bir şey olsa herkese açıklama yapma gereği duymamak içinde neden oldu hayırdır bir sorun mu var Niue düştü tarzı soruların ardı arkası kesilmiyor çünkü. Sağlıkla kucağına al inşallah
Beyzanury1234 HMH ben istagram da paylaşmadım kalp atışını duyana kadar ilk hemen ailelerimize söyledik 🤣