Bhryeatss Brcakbss1602 35+3 bel ağrısı uyuyamama nefes almakta zorluk bacak ağrısı mide yanması ağrılı tepikler🙁
Sunnybabyy 36+6 benimde aynı şekilde el ayak yanmasından durulmuyor uykusuzluk kasılma gibi ağrılar batmalar üstüne korkunç mide yanması derken yuvarlanıp gidiyoruz 😀😀
Elifdag10 35+0 dan merhaba oturamıyorum oturduğum zaman miğdeme baskı oluyor ve canım yanıyor uykusuzluk yada saat başı uyanma ayak yanması ne srarsak var😂
Busramazan09 Brcakbss1602 37+6 yım bende.. kalçamdaki ağrılar yetiyor yataktan kalkamıyorum bazen onun dışında sert baskılarla doğumu beklemedeyim 🤦🏻♀️
Aylinslmci Brcakbss1602 37+4 bıe haftadır uyku dıye bır sey yok maalesef.adet sancısı gıbı sancılarım ve bel agrılarım cogaldı. Hareket ettıkce canım acıyor asagıdan cıkıcakmıa gıbı hıssedıyorum artık.
Efnansena Brcakbss1602 35 +1uykular haram eller davul ayaklar aynı sancıları söylemiyorum bile ayak.yanmasi bende de çok var evde çıplak.geziyorim artik
ikiprensannesi66 @"Brcakbss1602 37+3 özellikte sol ayağımda fazlası ile ödem var onun ağrısı oluyor yürüyüş sonrası karnım çok sertleşiyor onun dışında sancım olmuyor sanırım benim hiç hissetmiyorum ☺️