Elvygt56 40.haftadan önce erken doğum yapan anneler varmı erkek bebek kimi diyor 40tan sonra geç geliyorlar doğru mu
neanladinyurdagull Elvygt56 hiçbir erken doğum riskim yoktu.34. hafta gelmek istedi doğumhaneye aldılar ilaçlar verdiler doğumu durdurdular 3 cm açıklıkla eve döndüm 1 hafta sonra 35. Haftada nişanla suyum gelince doğuma gittim
Tugraseda Elvygt56 40+4le zorla doğurdum😂 gelesi yoktu suni sancı aldım yine bile gelmedi sezeryan oldm
esraEb Ebus2045 bebeğiniz nasıl. Küvöze girdi mi. Erken değil mi biraz. Benim de erken doğum riskim var bebepim erkek şu an 31. Haftam
birannis_ Elvygt56 ilk çocuğum erkekti tam 39 haftamda doğurdum suanda 2 ci gebeliğim Buda erkek bakalım bu ne zaman gelecek
Yasemin__ Elvygt56 39+5 ten selamlar millet bana öyle diye diye umudumu kestim sanki hiç gelmeyecek gibime geliyo artik gelse de meraktan çatladık 😅💙. Sancım falan da hiç yok en son doktorum olmazsa suni sancı veririz demişti umarım kendi gelir sezeryan olmaktan korkuyorum. sağlıkla gelsin de başka bişey istemiyorum 🤲🏻🧿