Merwe1212 Tansiyon ve protein yüksekliği nedeniyle beni de yatırdılar bebek doğana kadar yatırıp takip edeceğiz 37 haftayı bekleyeceksin dedi doktor. Şuan 35+2 günlüğüz aynı durumda olan var mı?
mylittle_pumpkin HButun 3 kg dedi doktor en son, bugün saat 16.00da doğumum var, inşallah her şey yolunda gider ve bebeklerimiz sağlıkla doğar 🙏
Burcum Simgeg 36+5 de doğum yaptım. 2590 gr doğdu. Kuvöze girmedi. Sağlıklıydı bir sıkıntı yaşamadık.
Seydaaylin Gmzcbril benim gebelik öncesi de şekerim var di tip 1 diyabetliyim şekerlerim hep yüksekti hamile kalınca dikkat ettim ama bazen elimde olmuyor açıklar 120_130 arası çok aç kalınca 140-150 bile oluyor bazen maalesef yokluklar da en kötü 130-10 arasında
elifmhmt Simgeg 36+5 de doğum yaptım taşikardi sebebiyle 5 gün öldü sadece ben ameliyattan çıkana kadar yoğun bakımda duruttular ben çıkınca hemen yanıma getirdilerr Allah’a şükür gayet iyiyiz 3 gün yattım sadece hastanede eve geldik bile 🙏🙏
Gmzcbril elifmhmt taşikardin ne oluyo doktorum bana da dedi sendede olabilir kardiyolojiye görün diye?