Happpm Simgeg bnimee bebeğim daha erken alınacak ama riske atmaktansa alınması daha iyi benim suyu çok az
Deletedmom_69 mylittle_pumpkin sizin haftanız normal haftaya giriyor kilosu da iyi ya belki o sebepten yapmamış olabilirler insan konuştukça birileriyle rahatlıyor 🥲
mylittle_pumpkin Deletedmom_69 Kesinlikle, yoksa düşün düşün kendimizi mahvediyoruz burada paylaşmak çok iyi geliyor yalnız olmadığını görüyorsun 🙏 İnşallah siz de sağ salim hayırlı bir şekilde yavrunuzu kucağınıza alırsınız ve tüm bu endişeler boşa gitmiş olur🤲🌸
Aylinslmci Simgeg benımde ılk hamılelegımde 36+5te dogum yaptım 3,5kg dogmustu kılosu fln gelısımı ıyıydı falat solunum sıkıntısı vardı kuveze gırdı.
Deletedmom_69 mylittle_pumpkin amiiin inşallah hep beraber 🤲🏻 Teşekkür ederim sizde öyle gönlümüzü ferah tutalım başka çaremiz yok 🥲 Aynı gün doğacak bebişlerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli şekilde inşallah 🥰
Aleyna2045 mylittle_pumpkin birde ciğer geliştirici ipne oldunmu onuda doktoruna danış çocuk solunum sıkıntısı çekmesin diye erken doğumlarda falan yapıyorlar
Aleyna2045 mylittle_pumpkin canım benim daha erken olsa korkman çok normal ama belli bir zamana gelmişsin bu haftalarda çok riske atıp bekleyip bebeğini kaybeden anneler var tek bir doktorla tabiki iş yapma bir kaç yere gidip danış hepsi aynısını söylüyorsa asla bekleyipte riske atma
mylittle_pumpkin Aleyna2045 Evet tek doktor da değil, 3 doktora muayene oldum hepsi de aynı şeyi söyledi. Yarın muayenem var artık doktor ne derse ona uyacağım, hayırlısı olur inşallah verdiğim karar 🤲
mylittle_pumpkin Aleyna2045 Ah vicdan ah, bebeğim daha hiçbir doğum belirtisi vermiyorken bile bile aldırmak sanki ona haksızlık gibi geliyor keyfi yerindeyken keyfini bozacakmışım gibi hissediyorum annelik şimdiden bile ne kadar zormuş😓
mylittle_pumpkin Deletedmom_69 En fazla 15/10 oldu şu ana kadar, zaten ondan sonra da tuzu neredeyse minimuma indirdim ve hem Adalat hem de Alfamet tansiyon ilaçları başlandı her gün yarım limonlu su da içiyorum
mylittle_pumpkin Deletedmom_69 İdrar testinde protein kaçağı çıkmadı şu ana kadar, yarın sabah bi daha bakılacak
mylittle_pumpkin Aleyna2045 Hayır olmadım bu haftaya kadar başka bir şehirde muayenem devam etti, cuma günü eşimin memleketi olan Ankara’ya geldik buradaki doktorla henüz 1 kez randevum oldu yarın da ikinci randevum olacak onu sorayım bari belki bana da o iğneden yaparlar
Burccc Merhaba, 34+5 te yüksek tansiyondan zorunlu sezaryen oldum. 30. Haftada ciğer geliştirici iğne yapılmıştı. Bebeğim 2900 doğdu hiç bir sıkıntısı olmadı. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sevda06_05 Simgeg ben yaptim canim 36+3 te 10 gün once normal dogum yaptim bebegim cok sükür yanimda bi sıkıntı cıkmadi bizde sen nicin bu haftada dogum yapicaksin
Simgeg Sevda06_05 aslında erken doğum demedi sadece son kontrolden bu yana 100 gr almış kilo alımı durmuş dedi 2600 şuanda perinatolojiye yönlendirdi belki almak zorunda kalırsalar bebeğim çok mu küçük acaba diye düşünüyorum sizin ki kaç kg doğdu 🙏🏻
Sevda06_05 Simgeg 3 kilo dogdu kizim benimde gebelik sekeri ve koleztaz vardi ama suyum geldigi icin erken dogum yaptim
incinur0102 Simgeg hiç takma kafana bu durumu.Bizim karın çevresi geriliğimiz var.Bizimki de bu sebeple ya almıyor ya da haftada 50-60 Gr anca alıyor.Suyumuzda alt sınırda .Her hafta kontrole gidiyoruz.36 haftaligiz 2500 kg daha
Aleyna2045 mylittle_pumpkin hayırlısı olsun canım benim korkma stres yapıp bebeğini etkileme sakin ol sağlıkla kavuşursun inşallah Allah kurtarsın