Demir-annesi34 Tgcgkhn ben çok zayıfım ondan da olabilir benimki enfeksiyonum da çok fazla oda etkiliyormuş
Ebebe Tgcgkhn genetik valla hiç alakası yok milletin ağzı torba değil ki buzesin. Benim de kızım var herkes erkek karnı yok diyor genetik yaptırdım kesin kız oyle yanılma ihtimali yok diyorum anlamiyolar bı turlu. Herkes istiyor bilirkişi olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️🥰
Zehross03 Tgcgkhn off benimki dahada aşşağıda bol giyince belli olmuyo hatta üstü boş olduğu için ayva göbeği gibi resmen 🤣 yapı meselesi canım normal 🙋🏼♀️
Yrgnnnnnn Tgcgkhn doktor sıkıntı görmüyor sa rahat olun allahın izniyle bişey olmaz ama tabi gene de dikkatli olarak
Gln0110 Tgcgkhn 36 ya kadar müsade ediyorlar bebişlere 😅 36dan sonraki pozisyonu önemlidir demişti doktorum ama son gün, son saatler bile dönen varmış, işleri belli olmuyor miniklerin 👶🏻
Cagla-34 Tgcgkhn evet boş göğüs altım düz sağ kasık ağrım var bu haftalar da sanırım bebiş aşşağıda olduğu için erken başladı sağlıklı sıhhatli gelsinler gerisi önemli değil canım