noluyosanagenemiross Çok korkuyorummmmmm🥴 ama bir an önce hamilelikten de kurtulmak istiyorum 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🥰🥰🥰🤤 çok merak ediyorum bebişim kime benzicek boyu baba tarafına çekmişş gözüküyor bacak boyuna kısa dedi doktorumuz 🤣
OzlemNur_ denizozulkerr yarın bende doğuma giricem noluyosanagenemiross bende yarın doğuma giricem aşırı heyecan ve merak var bakalım nasıl olucak🙈
guzelanne01_ noluyosanagenemiross benimde Rabbim izin verirse çarşamba sabahı doğum çok heyecanlıyım çok merak ediyorum oğlumu💙
noluyosanagenemiross OzlemNur_ guzelanne01_ Valla ben aşırı korkuyorum sezeryan olacağım nasıl olacağıma bile karar veremiyorum 🥴
Nesnes28 guzelanne01_ bende carsamba sabahı doğuma giriyorum. 🥺 Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ salim kavuşalım🥰
guzelanne01_ noluyosanagenemiross bende tedirginim kaygılıyım Kahramanmaraş depremzedeyim yaşadıklarımdan dolayı ve şuan hastane olmamasından dolayı aslında 2 doğumum olacak inşallah Spinal sezeryan oldum yine aynısı olacak rabbim nasip ederse
noluyosanagenemiross guzelanne01_ Allah yardımcın olsun inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza 🤲🏻
EmineSerdar noluyosanagenemiross bende yarın doğuma gidiyorum çok heyecanlıyım daha bu akşam dan başladı uykusuzluk heyecandan uyanıp duruyorum