Madam Merhaba kızlar 6 haftalık gebeyim haftaya randevum var vitaminlerime bakılacak miğde bulantım çok hafif ama aşırı derecede yorgun ve bitkinim sürekli uykum var uyuyorum uyuyorum doymuyorum uykuya bu tarz problem yaşayanınız oldu mu vitamin eksikliği mi sebep oluyor acaba
aminehumamoms Madam bende ilk zamanlar öyleydim vücut alışamadığı ve hormon değişimleri yaşadığı için normal ama folik asit falan başladınızmı
lilasmom_ Madam 7 haftalık benim de mide bulantısı için hap verdi doktor o da çok sersem yaptı ama genellikle gebelerde zaten normal diyorlar buna
FdLadybug Madam Merhabalar 😊 Benimde 5+4 sık bulanti, devamlı uyku hali, yorgunluk var bu haftalar için normal diyorlar zaten şikayet belirtince doktor test istiyor gönlünüzü rahat tutun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😊
aminehumamoms Madam normal ama benimde öyleydi canım şuan 13haftalığım azaldı baya alıştı artık vücut
01180322 İlk haftalarda 5 ile 9 arası diyelim yastık bile gerekmezdi hep yorgun ve uykuluydum şuan 10. Haftadayiz azaldı gibi