Tugcetaylanliyadua 1,5 cm açılma sadece. Baskı yok, başka bir belirti yok. Allah affetsin ama artık çok sıkıldım ve bebeğimi görmek istiyorum sağlıkla 😞
Dilaam Tugcetaylanliyadua bizde iki gün aonra 40+0 olcaz pazartesi doktora gitmistim açılmada yoktu belirtide yok ne nişan ne agrı baskı da yok🤦🏼♀️😀sağlıkla gelsinlerde insAllah bekleriz
Tugcetaylanliyadua Dilaam Benim de iki gün önce yoktu açılmam hiç. Pilates topu aldım. Üzernde hareketler yapıyorum. Bir de yürüyüş. 1,5 cm açılma sonra oldu.
Dilaam Tugcetaylanliyadua plates topunda neler yapıyorsunuz bende yapim bari birde benimde kız kız erken gelir diyolar gelmiyor inadına😂
reinamm Tugcetaylanliyadua merdiven inip çık, perine masajı yap, https://www.instagram.com/p/BoJJDBSl3_G/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1529eh9p2rf7c şu hareketi bol bol yap. Su gibi gelsin inşallah
YaseminYLCNCAN 😊😊 Bizde 39 haftalık olduk beklemedeyiz hayırlısı bakalım kız bebekler erken gelir diyorlar 40 da geçecek gibi
Tugcetaylanliyadua YaseminYLCNCAN Psikolojik olarak da etkiliyor insanı 😞 neyse sağlıkla gelsin de. 😍
Tugcetaylanliyadua Dilaam Pilates topuyla hamileyken yapılacak hareketler diye youtube den izleyin. Gerçekten faydalı oldu ki az da olsa açılmam oldu.